FRIDAY FAVOURITE: Bourjois – Volume Reveal Mascara

Ik blijf forever en één dag compleet verknocht aan de budgetvriendelijke drugstore mascara’s van Covergirl, maar af en toe durf ik af te wijken wanneer een nieuwe mascara me positief verrast. De Pump’N’Volume van Dior was al volledig goedgekeurd, en nu mag ook de Volume Reveal van Bourjois zich tot m’n favorieten rekenen.

27277376_Unknown.JPG

Als er één ding is dat me goed bevalt bij een mascara, is dat ‘ie mijn wimpers enorm veel volume geef – zonder klontjes, that is. De nieuwe Volume Reveal mascara van Bourjois belooft net dat te doen. Om te checken of ‘ie zijn belofte nakomt, is de verpakking voorzien van een tot 3 x vergrotende spiegel. Een beetje gimmicky, maar wel mooi meegenomen moest je ooit een spiegel nodig hebben wanneer je alleen je mascara op zak hebt. Who knows – life can be weird.

27277408_Unknown

De mascara heeft een borsteltje met haartjes dat precies genoeg formule oppikt om je wimpers van volume te voorzien, zonder clumpy te worden. Het product zelf is pikzwart en blijft goed zitten – zeker voor een mascara die niet waterproof is.

27277312_Unknown.JPG

De verpakking belooft dat dit een ‘adjustable volume‘ mascara is, wat betekent dat je hem in meerdere keren (zelfs met een aantal uren tussen) zou kunnen aanbrengen, zonder aan definitie te verliezen.

Schermafbeelding 2017-07-07 om 18.06.46.png

En dat is ook zo (hello, awkward close-up). Links heb ik één laagje van de Volume Reveal mascara op, rechts draag ik twee lagen. Het effect is in beide gevallen volumineus, en bij de rechtse foto net wat dramatischer dan the usual swipe. Fan!

De Volume Reveal Adjustable Volume mascara van Bourjois koop je onder andere bij Kruidvat voor € 16,99.

Until next time,

Martine

Lees ook:

 

9 thoughts on “FRIDAY FAVOURITE: Bourjois – Volume Reveal Mascara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.