TRIED & TESTED: OGX – Argan Oil of Morroco

Een nieuwe haarroutine proberen, staat voor mij synoniem aan het praktische met het plezante combineren. Want hoewel shampoo en conditioner natuurlijk niet te missen zijn in een beautyroutine, maken nieuwe formules en geuren me héél gelukkig.

IMG_3056

Niet alleen nieuwe formules en geuren, that is, maar een volledig nieuw merk. Althans, bij ons. New kid in town OGX is met z’n heerlijk kleurrijke en chunky verpakkingen nieuw bij Kruidvat, waar je de volledige collectie aan een vriendelijk prijsje kan shoppen. De matchende verpakkingen maken m’n inner neat freak blij – maar we mogen natuurlijk niet alleen op de buitenkant afgaan.

IMG_3051

Up first: de OGX Renewing Argan Oil of Morocco shampoo. Zoals de naam het zegt: renewing én verrijkt met verzorgende arganolie. De combinatie van olie + shampoo vind ik prima, op voorwaarde dat er geen olie te zien is wanneer je je haar hebt gewassen. Deze schuimt heerlijk en ruikt – zo mogelijk – nog beter, wat hem heel aangenaam in gebruik maakt. Ik verschoot bij deze een keertje toen ik een soort van olielaagje op het product zag liggen, maar dat geeft geen enkel probleem op vlak van vettigheid. Het gebeurt regelmatig, en is voor mij een bewijs dat je effectief de beloofde ingrediënten krijgt. Ik ben fan!

On to the conditioner: deze is ook verrijkt me arganolie, wat hem enorm voedend zou maken – net wat je zoekt in een verzorgende crèmespoeling. Deze lijkt een beetje op vanillepudding (vreemde voorstelling, I know) wanneer je hem aanbrengt, maar smelt weg in je haar. Ik heb van deze alleen het gevoel dat ‘ie een beetje té veel wegsmelt: wanneer ik mijn haar wil uitspoelen, voelt het al niet megazacht meer aan. Ik geef de voorkeur aan conditioners die silky smooth aanvoelen tijdens het uitspoelen, omdat mijn haar dat gevoel blijft houden wanneer het opgedroogd is. Deze verzorgt best oké en mijn haar ziet er gewoon goed uit, maar ik mis de zachtheid bij deze wel wat.

IMG_3058

To recap: love de matchende verpakkingen, ben fan van de heerlijk schuimende shampoo, maar zou de conditioner aanvullen met een masker of voor een andere variant kiezen. De producten van OGX koop je voor € 10,99 bij Kruidvat. Lijkt niet megagoedkoop, maar je krijgt wel een whopping 385 ml voor je geld – wat de prijs meer dan goedpraat.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

4 gedachten over “TRIED & TESTED: OGX – Argan Oil of Morroco

  1. Nieuw bij Kruidvat, bij DI verkopen ze het al langer. 😉 maar het zijn wel fijne shampoos! Die argan ruikt lekker. Ik had er ook nog een roze bus van, maar die maakte jammer genoeg mijn haar veel sneller vet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.