EVENT: beautify’en met de beautyblender

Hoewel the little pink egg volgens 9gag alleen maar voor een hoop onduidelijkheid zorgt bij mannen, weet menig beautylover perfect waar ‘ie aan toe is wanneer er een roze sponsje op de make-uptafel verschijnt. Maar hoe je’m correct gebruikt? Dat is niet altijd even duidelijk.

26742192_Unknown

Natmaken, foundation aanbrengen en al stuiterend op je gezicht bewegen – zo ver was ik. En dat ding af en toe eens grondig schoonmaken – dat ook (al deed ik het – confession time – eigenlijk te weinig). Onder het motto ‘Bounce. Squeeze. Repeat.’ vat beautyblender z’n gebruiksaanwijzing zo simplistisch mogelijk samen. Maar er is een hoop meer dan dat te leren – aldus Aline Elasmar, Director of Global Beauty Education bij beautyblender.

26742160_Unknown

The living proof dat een beautyblender tot een vlekkeloos resultaat leidt: op bovenstaande foto zie je foundation die met de hand en met een kwast is aangebracht. Daaronder zie je het effect van de beautyblender: egaal, zonder vlekken en zonder strepen. #winning Aline legde verder uit dat een beautyblender niet alleen voor foundation te gebruiken is: ook concealer, crèmeproducten als blush of bronzer en zelfs poederproducten kan je perfect aanbrengen met de spons. Baken met een beautyblender? It’s hella possible.

27008272_Unknown

De beautyblender micro mini (links) is perfect om concealer mee aan te brengen: door z’n kleine formaat raakt ‘ie snel en moeiteloos in kleine hoekjes en lastige plekjes. De iconische roze beautyblender is dé ultieme klassieker en is handig om op grotere oppervlakken op je gezicht te gebruiken. De beautyblender pro (rechts) is qua structuur en gebruik identiek aan de roze beautyblender, maar heeft een minder opvallend kleurtje.

Een beautyblender laat je weken in water voor gebruik, tot ‘ie ongeveer verdubbeld is in grootte. Daarna knijp je het overtollig water eruit en bounce je hem op je huid om het product aan te brengen. Toptipje van Aline? Bounce met een kleine twist wanneer je puistjes of oneffenheden probeert te bedekken, zo wordt het product extra goed in de huid gedrukt.

27008352_Unknown

Een beautyblender zou je na elk gebruik even moeten schoonmaken, maar dat hoeft niet veel werk te zijn. Met een aangepaste liquid of solid cleanser van beautyblender maak je de spons snel én effectief, maar zacht schoon. Een beautyblender zou ongeveer drie maanden meegaan voor je hem moet vervangen. Extra tipje van Aline? Vervang je beautyblender telkens samen met je mascara om je #FOTD fris te houden.

 

Het volledige gamma van beautyblender is vanaf nu supermakkelijk te verkrijgen bij Ici Paris XL. De klassieke sponzen én de micro mini zijn absolute aanraders, al is de Bloterazzi ook zeker de moeite voor mensen met een huid die snel begint te glanzen. Steek de matterende spons in je handtas en blot on the go voor een shine-free resultaat.

Until next time,

Martine

Lees ook:

5 thoughts on “EVENT: beautify’en met de beautyblender

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.