TRIED & TESTED: #EOTD met een touch of Dior

Niets leuker dan de zoektocht naar een nieuwe holy grail mascara – zeker niet wanneer je op ‘n exemplaar van Dior stoot. De Pump’N’Volume heeft een innovatieve touch, terwijl de Colour & Contour stick je volledige #EOTD moeiteloos afwerkt.

27011216_Unknown

Het dynamisch duo du jour is de Pump’N’Volume mascara (met de beautiful Bella Hadid als gezicht) en de Colour & Contour oogschaduw- & linerstick (hier in de kleur ‘630 Shell Bronze’) van Dior. Twee verrassende producten die ik niet eerder probeerde – en waar ik dus razend benieuwd naar was. On to the testing!

Pump’N’Volume Instant Volume Squeezable Mascara

27010656_Unknown

What’s in a name: deze mascara belooft je wimpers een hoop volume te geven. Geen ellenlange lashes dus, maar wel wimpers met veel body voor een volumineuze oogopslag. En dan het leukste deel…

27010736_Unknown

… hij is volledig squeezable! Dior probeerde met deze flexibele mascarahuls het probleem van de uitgedroogde mascara op te lossen. Doordat je de formule telkens even kan loswerken, blijft je formule handig werkbaar. Bovendien zorg je er op die manier voor dat je every last ounce van’t product uit de mascarahuls krijgt. Want zero waste = helemaal oké.

27010784_Unknown

‘090 Black Pump’ is pikzwart en niét waterproofjust the way I like it. Vaak merk ik bij waterproof mascara dat ik enkele wimpers verlies bij het weghalen van mijn make-up, en daar ben ik geen fan van. Het borsteltje zelf bevat geen haartjes, maar kleine pinnetjes waarmee je elk wimpertje precies kan pakken. Zelf vind ik dat een stuk fijner werken dan een klassiek borsteltje met haartjes. De applicator neemt veel product op, waardoor je de eerste dagen van gebruik een beetje moet opletten dat je niet té veel aanbrengt. Meestal kost het me zo’n twee weken voordat een mascara echt fijn begint te werken, en dat is bij deze precies zo.

Diorshow Colour & Contour oogschaduw- en linerduo

liner

De Colour & Contour stick is een duoproduct met een diepbruine, shimmerende liner en een goudkleurige, fonkelende crème-oogschaduw. Beide producten zijn waterproof, wat het duo – mede door de compactheid van ‘t product – ideaal maakt voor op vakantie.

27011072_Unknown

De swatches zijn veelbelovend: de liner is effectief erg diep en rijk van kleur, terwijl de oogschaduw je oogleden met de ideale subtiele shimmer oplicht. Doordat de formules waterproof zijn, hechten ze zich snel op je ooglid en blijven ze muurvast zitten. (Extra bewijs: met een gewoon micellair water kreeg ik deze swatches niet van m’n hand.)

diorlook

De Pump’N’Volume geeft een dramatische, maar fijne oogopslag zonder te klonteren of te brokkelen onder je ogen. Ik heb de oogschaduw van de Colour & Contour-stick aangebracht op mijn volledige ooglid, en de liner met een schuin afgesneden kwastje in een zachte cat-eye gezet. De bruine tint staat een stuk rustiger dan een zwarte winged liner, waardoor je hem gerust wat dikker mag aanbrengen en laten overgaan in je oogschaduw.

De Pump’N’Volume shop je onder andere bij Ici Paris XL voor € 33,50. De Colour & Contour-stick koop je voor € 32,90.

Until next time,

Martine

Lees ook:

 

 

 

 

6 thoughts on “TRIED & TESTED: #EOTD met een touch of Dior

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.