BEAUTY AWARDS 2017: #8. Bourjois – Volume Reveal Mascara

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag aan de beurt: #8.

Hands down de beste mascara die ik dit jaar ontdekte. Ik blijf vaak vastgeroest aan m’n oude favorieten, maar deze heeft ze voorlopig bijna allemaal van hun troon gestoten. Hij separeert goed, geeft ongelofelijk volume zonder klonterig te worden én je kan hem makkelijk opbouwen als je dat wilt. Het spiegeltje in de verpakking heeft niet veel toegevoegde waarde, maar bij een topproduct is dat ook niet nodig. Breng ‘m aan, word verliefd en haal ‘m supervlotjes compleet terug weg.

Lees de volledige review hier.

Lees ook:

Advertenties

2 gedachten over “BEAUTY AWARDS 2017: #8. Bourjois – Volume Reveal Mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.