BEAUTY AWARDS 2017: #8. Bourjois – Volume Reveal Mascara

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag aan de beurt: #8.

Hands down de beste mascara die ik dit jaar ontdekte. Ik blijf vaak vastgeroest aan m’n oude favorieten, maar deze heeft ze voorlopig bijna allemaal van hun troon gestoten. Hij separeert goed, geeft ongelofelijk volume zonder klonterig te worden én je kan hem makkelijk opbouwen als je dat wilt. Het spiegeltje in de verpakking heeft niet veel toegevoegde waarde, maar bij een topproduct is dat ook niet nodig. Breng ‘m aan, word verliefd en haal ‘m supervlotjes compleet terug weg.

Lees de volledige review hier.

Lees ook:

2 thoughts on “BEAUTY AWARDS 2017: #8. Bourjois – Volume Reveal Mascara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.