TRIED & TESTED: Rimmel’s liner game

Net zoals een LBD heb je – wat mij betreft – ook de LBL: de little black liner – een essential die als geen ander je look compleet maakt. Onlangs ontving ik van Rimmel twee exemplaren die ik tot nu toe nog niet had getest.

IMG_1525

Moest je je ooglook goed willen beginnen, kijk dan zeker is naar de Volume Reveal Mascara van Bourjois – een nieuwe favoriet die vanaf nu steevast deel uitmaakt van mijn make-uproutine. Om je #FOTD een stapje verder te tillen, kan je snel een makkelijk een liner toevoegen. Of dat is’t doel toch. #dreams

IMG_1533

Up first: de Scandaleyes Bold Flick liner, een vloeibare liner met een speciaal puntje. De kast eindigt in een kleine, ronde bol, wat ik nog niet eerder heb gezien bij een liner.

IMG_1534

En dan een klassieker: het zwarte oogpotlood. Deze Exaggerate Eye Definer heeft een waterproof formule, waardoor hij urenlang muurvast op z’n plek zou moeten blijven zitten. Benieuwd! Het puntje is precies en handig in gebruik.

IMG_1536

Ook leuk: op de achterkant van het potlood zit een slijper én een smudger.

IMG_1541

Én geswatcht: de Scandaleyes liner heeft een gladde, glanzende formule die goed blijft zitten, maar ik ben niet helemaal overtuig van het puntje. Het is wél mogelijk om er een dun lijntje mee te maken, maar ik kan me voorstellen dat dat de nodige oefening vergt. Daarnaast merkte ik dat bij dunnere lijntjes, het product minder dekkend is.

De Exaggerate liner doet wel vlotjes z’n werk: dekkend, pikzwart en makkelijk te blenden. Niet waterproof genoeg voor een marathon door de regen, maar wel voor een zielige aflevering van Grey’s Anatomy (die seizoensfinales, hallo). Beide formules zijn handig en snel weg te halen met mijn favoriete reinigingsdoekjes, waarover je binnenkort een review kunt verwachten van yours truly 😉

De Scandalayes liner kan je shoppen voor € 7,99, de Exaggerate liner heb je al voor € 7,49.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

3 gedachten over “TRIED & TESTED: Rimmel’s liner game

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.