EVENT: de GOwalk4 van Skechers is the new kid in town

Sinds eind vorig jaar ben ik – voor mijn doen – redelijk veel aan het sporten. Crossfit doe ik nu zo’n 3 à 4 keer per week, aangevuld met een sporadische yogales. Al ben ik niet van nature een sporty spice, waardoor de motivatie af en toe wel verdwijnt. Dé oplossing? Nieuwe sportkleding, aja.

IMG_9487

Nope, geen beauty deze keer (next time, pinky promise!), maar wel beautiful shoes. Skechers lanceerde onlangs de GoWalk4’s, die ik samen met een paar anderen mocht uitproberen tijdens een yogasessie onder begeleiding van Séverine Istas in Plein Publiek. Het was de eerste keer dat ik zelf een paar Skechers aan m’n voeten schoof – but colour me impressed.

IMG_9493

On to the shoes: ze zijn neutraal met een pop of colour – net wat ik leuk vind in een workoutensemble. De zachte, gemêleerde grijze stof wordt tof gecontrasteerd door de fluoroze details, die ook onderaan de schoen terugkomen. En don’t be fooled – want dat was ik wel – de veters zijn niet echt. Het is een handig slip-on model dat je met behulp van het gaatje bij de hiel gemakkelijk aan- en uit trekt.

collage

Speciaal aan de GoWalk4? De ondersteunende zool is voorzien van Yoga Mat ® technologie – en dat mag je letterlijk nemen: de roze cirkels op de onderkant zijn gemaakt van hetzelfde schokabsorberende materiaal als een yogamat, waardoor je loopervaring zorgvuldig gedempt wordt. Verwacht je niet aan een heel stevige zolen, maar eerder een licht en bouncy type. De sock-like bovenkant is bovendien supercomfy. Wel oppassen: de schoenen vallen écht groot uit. Ik heb zelf normaal een 40, maar zat in een 39 al redelijk ruim.

Schermafbeelding 2017-07-13 om 12.51.51.png

De schoenen werden live in action uitgetest tijdens een yogasessie onder leiding van yogi Séverine Istas. Het was de eerste keer dat ik yoga niet op m’n blote voeten deed, maar tijdens de poses waarbij balans erg belangrijk was, stelden de GoWalk4’s zeker niet teleur.

IMG_9508

For those wondering: het uitzicht tijdens een savasana op de vloer van Plein Publiek ziet er ongeveer zo uit. Not bad, eh.

IMG_0653

Merci Skechers Performance, Séverine en Team Lewis voor de leuke avond! For those interested, de GoWalk4’s kan je onder andere hier bestellen voor € 64,95 (maar vergeet geen maatje kleiner te kiezen).

Until next time,

Martine

Lees ook:

2 thoughts on “EVENT: de GOwalk4 van Skechers is the new kid in town

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.