FRIDAY FAVOURITE: the best mask combo

Mij #treatyourself-momentjes bestaan meestel uit een dutje, een glas wijn of een fijn huidmasker. En sinds enkele weken heb ik dé ideale maskercombo voor mijn huid gevonden.

IMG_0152

Niet dat ik opeens met perfect, flawless skin rondloop, hoor – a girl can only dream. Maar deze maskers zorgen er in combinatie wel voor dat mijn huid er fris uitziet en langzaamaan opknapt in de dagen die volgen. Dus, multimasking it is.

IMG_0155

Up first: de CliniqueCity Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub‘. Ik breng deze aan op m’n ruime T-zone: voorhoofd, neus en kin. De actieve steenkool maakt deze perfect voor de onzuivere huid – hij reinigt én matteert. Bonuspuntje: hij geeft je die flatterende donkere puntjes op je neus terwijl ‘ie opdroogt. Very cute.

IMG_0154

Voor m’n wangen gebruik ik de ‘Original Skin Retexturizing mask with Rose Clay‘ van Origins. Origins is een van m’n favoriete merken wat maskers betreft, en dat komt onder andere door deze topper. Hij kalmeert m’n wangen en geeft ze een healthy glow. Het masker bevat kleine stukjes, waardoor je hem al scrubbend kan weghalen. Twee-in-één, quoi.

swatch

Beide maskers bevatten klei, en drogen daardoor snel en hard op. Wanneer je je gezicht beweegt (als dat nog kan), geeft dat van die typische maskerrimpeltjes.

Schermafbeelding 2017-07-14 om 13.45.56.png

Multimasking, it makes for an interesting #FOTD. Ik breng van beide producten een royale laag aan, laat minstens vijftien minuten intrekken, en spoel daarna af met warm water. Meestal reinig ik achteraf nog even met micellair water, om de laatste restjes weg te halen, en volg ik op met een hydraterende crème. Happy skin, it is.

De ‘City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub’ van Clinique shop je onder andere voor € 33,90 bij Planet Parfum.

De ‘Original Skin Retexturizing mask with Rose Clay’ van Origins shop je onder andere voor € 25 bij Planet Parfum.

Until next time,

Martine

Lees ook:

 

Advertenties

8 gedachten over “FRIDAY FAVOURITE: the best mask combo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.