OPGEMAAKT: oktober ’17

Ik probeer elke maand een hoop producten – some bad, some good, some good enough om volledig op te gebruiken. Deze beauties maakte ik op in oktober.

Oktober was het begin van een drukke periode – veel reisjes gepland (poor me), dus ook het moment om een aantal reisproducten te proberen. Tijdens onze citytrip naar Lissabon (aanrader!) maakte ik – slechts – drie producten op.

collage

Mijn haar waste ik een week lang met deze handige zakjes van Kiehl’s, gevuld met de Sunflower Color Preserving Shampoo. Hij was zacht in gebruik en rook naar abrikoos, maar ik kon er niet goed aan wennen dat deze (vooral wanneer ik de vorige dag droogshampoo of volumepoeder had gebruikt) niet hard schuimde. It’s a mental thing, want mijn haar werd er wel gewoon schoon van.

De douchegel van de week was de Decléor Aroma Cleanser Toning Shower and Bath Gel. Deze ging verrassend lang mee, want hij was al geopend voor ik vertrok. Deze ruikt heerlijk minty fresh met een hint of spa, waardoor ‘ie bijzonder luxueus aanvoelde. Of ‘ie ook effectief toning was, is een ander verhaal.

De laatste mini: de Super Spray deodorant van Sephora. Niet zo’n aanrader, want na een paar keer sprayen en een uur wandelen, is er geen spoor meer van te bekennen. Deze deed voor mij echt niet veel, dus ik zou ’m niet snel terug gebruiken. For some reason heb ik hier ooit een back-up van gekocht, dus ik zal me er wat over moeten zetten. Eventueel in combinatie met eentje die wel werkt?

IMG_5028

On to the big stuff: de Shower Foam van Dove in Revitalising Pear. Handige pompflacon, mooi schuim maar niet zo luscious als dat van Kneipp (favourite!). Hij deed wel gewoon zijn werk, mijn huid voelde schoon en verzorgd aan én het ik vond het een heel handig product om m’n benen mee te scheren zonder ze te irriteren.

De Fresco Deo Spray kocht ik in Italië toen die van mij op reis opging. Hij is fijn, pakt niet op je adem en pikt – in vergelijking met andere deodoranten – maar een beetje als je ‘m op net geschoren oksels aanbrengt. Hij was pretty cheap en werkt als basic deodorant goed in Toscaanse temperaturen. Ik vind het om een of andere reden altijd heel fascinerend om in buitenlandse supermarkten naar de beautycorner te trekken – zeker wanneer ik erdoor goede producten ontdek. Who’s with me?

De Kneipp Douche Foam in Amandelbloesem werd hier al (te? Let me know, haha) uitgebreid besproken, maar de Lavendel-variant had ik nog niet geprobeerd. Deze werkt even fijn als de andere, maar ik vond deze geur net iets té hevig.

De Batiste droogshampoo in ‘Wild’ werkt even grondig als de andere exemplaren van het merk, en hoewel de geur best oké was, blijf ik toch liever bij mijn normale variant. Blush ftw.

En – met pijn in het hart – afscheid genomen van de V05 Dry Backcomb Spray waar je hier al eerder over kon lezen. De zoektocht naar een meer-dan-waardige vervanger is nog steeds on, trouwens.

IMG_5030

Op make-upvlak drie empties: de Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel van Catrice, een tried-and-tested favourite die ik al jaren opnieuw koop. Binnenkort een écht artikel over, keep you posted! Daarnaast de ‘Fit Me’ concealer van Maybelline, die me aangenaam verraste door z’n kleurselectie en gebruiksgemak. Deze ga ik in New York (voor een spotprijsje, aja) opnieuw kopen. And last but not least, de Volume Reveal mascara van Bourjois, waar je hier een uitgebreide (en enthousiaste) review over kan lezen. Ondertussen ben ik aan m’n volgende tube bezig!

Ik neem me bij deze trouwens altijd voor om het artikel kort & krachtig te maken – I tried and failed, haha. More to love, right? 😉 Excuses voor de donkere foto’s, trouwens. Normaal werk ik vooruit en trek ik ‘n hoop foto’s bij goed daglicht, maar bij opgemaakt-posts gaat dat niet. Better luck next time!

Until next time,

Martine

Lees ook:

4 thoughts on “OPGEMAAKT: oktober ’17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.