OPGEMAAKT: juni ’17


Ik probeer elke maand een hoop productensome bad, some good, some good enough om volledig op te gebruiken. Deze beauties maakte ik op in juni.

27274592_Unknown

In juni gebruikte ik een aantal producten die volledig nieuw voor me waren, maar greep ik ook regelmatig terug naar oude favorieten. Van budget tot not-so-budget: deze gaan nu – eindelijk (lege verpakkingen laten rondslingeren is zeg maar niet m’n ding) – de vuilbak in. Netjes gesorteerd hoor, pinky promise.

27274784_Unknown

First things first: de bodyproducten. De Nourishing Secrets Glowing Body Wash van Dove was fijn in gebruik, maar niet bijzonder genoeg om meteen opnieuw te kopen. De body wash was basic mét een fijn geurtje, en daarom heb ik ‘m volledig opgebruikt. Dove heeft tegenwoordig ook foaming body washes, die ik in de toekomst nog wil proberen. Foam all the way, enzo.

De Recover Shampoo van Biolage beviel supergoed. Hij schuimde erg goed, haalde alle haarproducten goed uit mijn haar en liet m’n lokken een tikje volumineuzer dan normaal achter – wat me eigenlijk nooit overkomt. Ik ben erg enthousiast over de haarproducten Biolage – binnenkort meer op de blog!

De Aura Botanica Intense Moisturizing Conditioner van Kérastase is een nieuwe favoriet geworden. Eerder probeerde ik al verschillende haarmaskers van het merk, maar de conditioner vind ik nog een stuk fijner. Hij laat m’n haar – wat doorgaans droog is doordat het gebleekt is – effectief silky smooth achter, zonder het vettig te maken. Fan over here!

27274704_Unknown.JPG

Make-up wise maakte ik deze maand drie producten op. De Healthy Balance poeder van Bourjois in ’52 Vanilla’ gebruik ik al langer en is inmiddels een staple geworden in mijn make-upcollectie. Het poeder matteert m’n vette T-zone erg goed en laat geen al te poederige laag achter. Daarnaast geeft ‘ie wat extra dekking, zonder een zichtbare laag achter te laten. De verpakking belooft 10 uur lang een matte finish, en daarbij komt hij in normale omstandigheden zéker in de buurt.

De Pro Longwear concealer van M.A.C Cosmetics in NW20 zit standaard in mijn make-upcollectie. Soms gebruik ik hem maandenlang elke dag, maar op dagen waarop ik weinig te doen heb, laat ik deze achterwege. Hij geeft een heel dekkend resultaat zonder cakey te worden en blijft erg goed zitten. Ik breng ‘m altijd aan met de Expert Face Brush van Real Techniques. De verpakking hou ik bij, want ik heb nog een aantal lege concealers liggen die ik tijdens mijn NYC-trip in november maar al te graag inwissel bij M.A.C. Alleen nog een lippenstifttint kiezen…

De NYX Dewy Finish Setting Spray was aangenaam in gebruik: de fijne nevel voelde goed aan op mijn gezicht en het product zorgde ervoor dat mijn #FOTD beter bleef zitten. Ik koop ‘m niet opnieuw omdat ik nog een aantal sprays heb liggen, maar het formaat is wel handig voor wie een goede setting spray voor op reis of on the go zoekt.

Verkoopinformatie

  • Nourishing Secrets Glowing Body Wash – Dove – € 3,79
  • Recover Shampoo – Biolage – € 21,40
  • Aura Botanica Intense Moisturizing Conditioner – Kérastase – € 26,99
  • Healthy Balance poeder – Bourjois – € 11,49
  • Pro Longwear concealer – M.A.C Cosmetics – € 21,50
  • Dewy Finish Setting Spray – NYX – € 7,90

Until next time,

Martine

Lees ook:

4 thoughts on “OPGEMAAKT: juni ’17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.