FRIDAY FAVOURITE: L’Oréal Paris – Voluminous Lash Paradise mascara

De L’Oréal Paris Voluminous Lash Paradise mascara liet in beautyland al heel wat stof opwaaien. Ik kocht deze tijdens m’n reis naar NYC, maar wie ‘m bij ons shopt, kent deze nieuwe topper onder de naam Paradise Extatic. Andere naam, maar de veelbesproken formule is hetzelfde.

28872400_Unknown

Ik ben verknocht aan de mascara’s van Covergirl en werd vorig jaar verliefd op de Volume Reveal van Bourjois. Geef mij dus maar een drugstore mascara – maar hij moet wel héél goed zijn om in m’n vaste collectie opgenomen te worden.

28872528_Unknown

De formule belooft 91% meer volume en 98% meer lengte – mooie beloftes voor een formule met castorolie die ook nog eens zou verzorgen. De haartjes zijn gemodelleerd naar een zandlopervorm die élke wimper te pakken zou krijgen.

IMG_5641

Elke wimper te pakken krijgen, vind ik vaak nogal moeilijk. Ik heb best goede wimpers – dankzij frequent gebruik van een verlengend wimperserum -, maar ik vind het lastig om de buitenste wimpers te pakken te krijgen zonder dat ze raar gaan staan of zonder dat heel m’n ooglid volhangt.

IMG_5647

Eerlijk is eerlijk: bij deze moet ik nog altijd wat mascara van m’n oogleden vegen als ik de buitenste wimpers van product voorzie, maar het is wel de moeite waard. Mijn wimpers zien en voller en langer uit en de formule behoudt de natuurlijke krul van mijn wimpers erg goed. Ik ben fan van het lichtelijk dramatische resultaat dat zelfs opgebouwd kan worden – if neccessary. Als ik één minpuntje moet noemen, is het dat ik regelmatig wat afbrokkelende mascara in m’n oog krijg, en dat is niet aangenaam. Verder hangt er wel niets onder mijn ogen en vind ik het resultaat zó mooi dat ik deze met veel enthousiasme zal opgebruiken.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De L’Oreal Paris Lash Paradise/Paradise Extatic mascara koop je bij de drogist en sommige supermarkten voor € 13,99. Je kan hem ook kopen bij bol.com, waarbij hij de volgende dag al in je brievenbus zit. You won’t regret it!

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

4 thoughts on “FRIDAY FAVOURITE: L’Oréal Paris – Voluminous Lash Paradise mascara

  1. Ik vind deze mascara zelf ook heel goed! Echt een redelijk goede dupe van Better Than Sex van Too Faced. Toch blijf ik die van Too Faced wel beter vinden, maar het is een top alternatief! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.