TRIED & TESTED: Lush – Tea Tree Water

Micellair water is mijn skincare BFF, maar sinds kort vul ik mijn routine ook graag aan met toners. Naast mijn dagelijkse reiniging draag ik zo actief bij aan de verbetering aan mijn huid, zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen.

30735504_Unknown

Pas schreef ik over Lush Eau Roma, een verzorgende toner die ik graag ’s avonds gebruik. ’s Ochtends grijp ik tegenwoordig naar Tea Tree Water van Lush. Dit toning water zou de huid zuiveren en verfrissen.

30735600_Unknown

Ik heb een gecombineerde huid, wat betekent dat ik zowel vette zones als droge plekjes heb. Daarnaast ben ik een prutser, waardoor ik vaak kleine wondjes op mijn gezicht hebt. Eau de Roma helpt bij het herstel, terwijl ik op Tea Tree Water reken om preventief in te grijpen. Geen bultjes = geen krabwerk.

30735648_Unknown

Lush Tea Tree Water heeft een anti-bacteriële werking en bevat extracten van grapefruit en jeneverbes. De ingrediënten werken onstekingsremmend en houden je huid fris. Ik spray deze ’s ochtends op mijn gezicht en laat het product opdrogen voordat ik mijn dagcrème aanbreng. Meteen merk ik dat het product matteert. Van onzuiverheden heb ik nog steeds last: geen wonderproduct, dus, maar wel eentje die ik graag in mijn routine hou. Alle kleine beetjes helpen!

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Tea Tree Water is verkrijgbaar bij Lush voor € 6,95 (100 gr) of € 13,95 (250 gr). Deze flesjes maken bovendien deel uit van het recyclageprogramma van Lush, wat inhoudt dat je vijf lege (schone!) verpakkingen kan inruilen voor één gratis, vers gezichtsmasker.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

3 gedachten over “TRIED & TESTED: Lush – Tea Tree Water

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.