MASK MONDAY: Jowaé – Replumping Water Mask

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit een Mask Monday.

IMG_9914

Ken je Jowaé nog niet? Dit Franse verzorgingsmerk laat zich inspireren door Koreaanse skincare en pakt uit met producten boordevol natuurlijke ingrediënten. Onlangs lanceerde ze drie nieuwe maskers: een zuiverend kleimasker, een verhelderend mineraal masker en een vullend watermasker. Je kan deze apart of in combinatie gebruiken, afhankelijk van wat je huid nodig heeft. Ik ging voor de laatste. (Harvey ook.)

doosje

Het Replumping Water Mask is een geconcentreerde verzorging die onmiddellijk effect zou hebben. Daarnaast zouden natuurlijke ingrediënten (maar liefst 96% in dit masker) als sakurabloesemwater, zoete amandelen en lijnzaad het bestaande ecosysteem van je huid respecteren. Enig minpuntje tot nu toe: het product zit in een simpele pot, wat niet heel hygiënisch werkt.

IMG_9912

Je moet het masker in een royale laag aanbrengen op een gereinigd gezicht. Dankzij de hyperactieve formule (their words, not mine) zou je na 10 minuten inwerktijd al resultaat moeten zien. Het product dat na die tijd nog niet is ingetrokken, kan je inmasseren of wegnemen met een wattenschijfje. Het masker belooft te hydrateren, vullen en kalmeren – en dat merk ik.

IMG_9893

Ik bracht het doorzichtige masker aan en liet het een kwartiertje intrekken. Het product smeert makkelijk uit en voelt eerst heel fris, en daarna verrassend genoeg een beetje warm. Vervolgens spoelde ik mijn gezicht schoon met water. Mijn huid voelde verkwikt: er is geen beter woord voor. Fris, zacht en happy. Indrukwekkend, zeker voor een product met zo’n mooi concept en een lage prijs.

Het eerste masker van de drie viel dus in de smaak. Benieuwd naar de andere b? Laat het me weten, dan neem ik ze binnenkort mee in een nieuwe Mask Monday.

Prijzen & Vekrijgbaarheid

Het Replumping Water Mask van Jowaé kost € 12,90 voor 50 ml. Je kan het onder andere vinden bij de (online) apotheek (hier bijvoorbeeld!).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

6 thoughts on “MASK MONDAY: Jowaé – Replumping Water Mask

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.