TRIED & TESTED: Lush - Perle de Sel Bath Bomb

Lush in huis halen, da’s altijd een beetje verwennerij in huis halen. Fair én handgemaakte verwennerij, that is. Ik probeerde hun ‘Perle de Sel’ bath bomb.

30733952_Unknown

Perle de Sel maakt deel uit van de kerstcollectie van dit jaar. In tegenstelling tot eerder geteste exemplaren is deze niet fuchsiaroze of een hotchpotch van knalkleuren, maar gewoon simpel wit mét een goudkleurig accent on top.

Het vleugje kleur dat we van Lush gewend zijn, komt pas wanneer je de bath bomb in het water laat vallen. Perle de Sel is (what’s in a name) geformuleerd met zeezout en zou een verzachtend effect hebben op de huid. Extracten van roos en cassie verzorgen en verwennen je huid. What a team.

30736496_Unknown

Met de gedachte dat dit een redelijk neutrale bath bomb was, had ik geen overweldigend effect verwacht. But boy, was I wrong.

Perle de Sel heeft zichzelf misschien wel tot nummer één in mijn lijstje van favoriete bath bombs gelanceerd. Ik was écht onder de indruk van het effect dat deze gaf in het water. Prachtige fluweelachtige glitters, fascinerend blauw dat net uit de Caraïben lijkt te komen, en toch zó feestelijk dat het niet anders kan dan dat deze uit de kerstcollectie komt.

Ik keek er initieel zelfs tegen op om deze te gebruiken, omdat de geur me serieus tegenviel. In het water verandert het parfum compleet en dankzij het wonderlijke effect (‘zeemeerminnenwater‘, zoals Lush het noemt) is dit er eentje die ik nu het allerliefst in bulk in huis wil halen.

30733952_Unknown

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Perle de Sel is tijdelijk verkrijgbaar bij Lush voor € 6,50. Ik hoop alvast op een kick-ass eindejaarsactie waarbij ik al hun resterende stock voor een mooi prijsje kan inslaan.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

5 thoughts on “TRIED & TESTED: Lush - Perle de Sel Bath Bomb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.