TRIED & TESTED: Lush – Eau Roma Water

Micellair water is mijn skincare BFF, maar sinds kort vul ik mijn routine ook graag aan met toners. Naast mijn dagelijkse reiniging draag ik zo actief bij aan de verbetering aan mijn huid, zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. #winning

30735840_Unknown

Have you met Eau Roma Water van Lush? Waarschijnlijk wel, want dit product is niets nieuw. Deze toner bevat verzachtende extracten van rozen en lavendel en belooft je huid te helen en in balans te brengen.

30735888_Unknown

Hydrateren en kalmeren, dat is waar Eau Roma Water goed in is. Dat kan ik gebruiken, want tegenwoordig heb ik vaak last van droge plekjes. Sinds de komst van Guusje (de hond, geen baby) en de combinatie van haar overenthousiast gezever aan m’n gezicht én een allergie voor honden (niet slim, I know. Ain’t nothing holding me back tho) heb ik steeds vaker kleine bultjes op m’n gezicht. Een beetje kalmte is dus meer dan welkom.

30735968_Unknown

Ik gebruik deze toner sinds kort elke avond, nadat ik mijn huid heb gereinigd met micellair water. Je kan hem aanbrengen op een watje en dan op je huid deppen, maar ik vind dat je dan te veel product verliest in het watje. Ik spray hem rechtstreeks op mijn gezicht, laat het product intrekken terwijl ik mijn tanden poets. Na die twee minuten kan ik zonder problemen mijn nachtcrème aanbrengen.

30735936_Unknown

Échte resultaten heb ik nog niet gezien: het product voelt aangenaam en best verfrissend aan, maar mijn huid is nog niet dramatisch verbeterd. Wel vind ik het een leuk idee dat ik een natuurlijk en handgemaakt product op mijn gezicht gebruik. Puur, back to basics en hopelijk binnenkort effectief – daar zeg ik graag ‘ja’ tegen.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Eau Roma Water is verkrijgbaar bij Lush voor € 6,95 (100 gr) of € 13,95 (250 gr). Deze flesjes maken bovendien deel uit van het recyclageprogramma van Lush, wat inhoudt dat je vijf lege (schone!) verpakkingen kan inruilen voor één gratis, vers gezichtsmasker.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

3 thoughts on “TRIED & TESTED: Lush – Eau Roma Water

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.