TRIED & TESTED: Lush – Sleepy Shower Gel

Lush in huis halen, da’s altijd een beetje verwennerij in huis halen. Fair én handgemaakte verwennerij, that is. Ik probeerde hun ‘Sleepy’ shower gel.

30735392_unknown.jpg

Eerder testte ik ‘Cinders‘ van Lush: not my cup of tea, dus ik hoopte dat ik met ‘Sleepy‘ niet nog een keer € 8,95 aan een mini-flesje douchegel had verspild. De eerste indruk was alvast goed: hoewel de kleur er niet erg feestelijk uitziet, is de geur wel iets om vrolijk van te worden.

30735296_unknown

Sleepy is geformuleerd met havermelk en carrageen-extract en heeft een rustgevend parfum van ylang ylang, zoete tonka en – uiteraard – lavendel. Normaal ben ik niet de grootste lavendelfan (ik vind ‘t een beetje saai?), maar voor Sleepy maak ik graag een uitzondering.

30735440_unknown

De douchegel zelf is paarsgrijs en heeft een romige finish, net zoals Cinders. Hij smeert semigoed uit, maar ik denk dat je er het meeste uit kan halen wanneer je hem met een washandje of douchepuff gebruikt. Het product voelt zacht en verzorgend, en heeft een heerlijke geur. De lavendel werkt rustgevend, terwijl de zoete tonka en ylang ylang (mijn parfumfavoriet!) toch voor een twist zorgen, waardoor dit allesbehalve de doorsnee lavendelgeur is. Ik ben fan.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Sleepy Shower Gel koop je bij Lush voor € 9,50 (110 gr), € 18,95 (260 gr) en € 31,95 (520 gr). De Sleepy-lijn bevat ook een Naked Shower Gel en een body lotion!

Meer lezen over Lush doe je hier.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

2 thoughts on “TRIED & TESTED: Lush – Sleepy Shower Gel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.