MASK MONDAY: TonyMoly – I’m Real Aloe Mask Sheet Moisturizing

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit een Mask Monday.

IMG_3115

Wanneer ik voor snel & makkelijk wil gaan, kies ik meestal voor een sheet mask. In New York kocht ik een aantal exemplaren van TonyMoly, het Koreaans verzorgingsmerk dat bekend staat om z’n vrolijke en gebruiksvriendelijke maskertjes. Ik heb de laatste tijd last van droge plekjes op m’n huid, en koos daarom voor het Moisturizing masker met aloë vera.

IMG_3121

Net zoals bij andere maskers van TonyMoly druipt het product hier ongeveer van het masker. Het is heel vochtig, wat goed is omdat elke centimer van je gezicht daardoor een treatment krijgt – maar wat lastig is, zomdat het masker makkelijk kan scheuren als je niet voorzichtig bent. De fit is zoals we gewend zijn: best goed, blijft makkelijk hangen, maar de gaten voor de ogen hadden nét wat groter gemogen. Het stukje op de neus had daarnaast net wat langer mogen zijn. Ik heb het masker – zoals de verpakking aangeeft – 20 minuten laten zitten, toen begon de huid bij mijn kaaklijn wat te jeuken. Gelukkig geen vervelende reactie te zien, enkel een gehydrateerd velletje dat slightly sticky aanvoelde.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

3 thoughts on “MASK MONDAY: TonyMoly – I’m Real Aloe Mask Sheet Moisturizing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.