MASK MONDAY: Hema – Bamboo Charcoal Face Mask

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit een Mask Monday.

29935328_Unknown

Let me introduce you to… het Bamboo Charcoal Face Mask van Hema. Z’n missie? Een diepe reiniging voor een zachte en frisse huid. Hoe ‘ie dat doet? Door een krachtige combinatie van bamboe houtskool, groene thee-extracten en provitamine B5, gecombineerd in een lichtgrijze kleiformule.

29935344_Unknown

Het masker kan je op je hele gezicht aanbrengen of enkel plaatselijk gebruiken – ‘t is maar net wat je nodig hebt. Het verdeelt best goed op de huid, al merk ik dat ik het soms meer wegsmeer dan uitsmeer. Ergens voelt het anders aan dan gewone kleimaskers, maar de werking is wel gelijkaardig: na 10 minuten is het masker droog en voelt het trekkerig aan.

IMG_4788

Ik vind dat deze goed zijn werk doet: ik zie duidelijk waar het masker in m’n poriën dringt en bij het opkomende puistje op mijn kin (om er even de aandacht op te vestigen) merk ik dat het masker extra diep werkt. Wel een minpuntje: wanneer ik deze afspoel in bad, merk ik dat ik vervolgens zwarte vlekken in de badkuip heb die heel moeilijk wegspoelen. Wanneer een product al zo’n hardnekkig effect heeft op een bad, vraag ik me ergens ook af wat het wel niet met je huid kan doen.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Het Bamboo Charcoal Face Mask koop je bij Hema voor € 4 (125 ml). In de Bamboo Charcoal-lijn zit ook een Face Peeling (€ 4, 150 ml) en een Face Wash (€ 4, 150 ml).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

4 thoughts on “MASK MONDAY: Hema – Bamboo Charcoal Face Mask

  1. Leuke blog….Leek me wel iets maar als ik lees dat het slecht weg te krijgen is in je bad das minder.Is hij wel makkelijk van je gezicht te spoelen? Neem je ook eens een kijkje tussen mijn blogs;-) p.s leuk als je een reactie achterlaat liefs 🌝🌸🍀🏵💮🌸

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.