HAUL: New York City beauty buys

Zoals jullie vorige keer konden lezen heb ik – meer dan een paar – make-upitems gekocht tijdens onze mid-november trip naar New York City.  Daarnaast heb ik ook – meer dan een paar – beauty buys gedaan die jullie maar al te graag laat zien. Part two: bij deze officieel geopend.

IMG_6075

Van skincare tot antibacteriële gels en random lippenbalsems: gotta catch’em all.

IMG_5951

First things first: sheet masks van Tonymoly. Een willekeurige selectie, want het lijkt me niet dat er onderling superveel verschil in zit. Ik probeerde er eerder al een aantal, en die bevielen best goed. Simpele sheet masks, groot genoeg, mét een leuke verpakking.

IMG_5963

En deze. Géén idee wat deze deed, maar bij een aantal maskers kreeg je korting en ik had er nog eentje nodig, haha. Ik hoop op een smooth en gehydrateerd velletje (en dat de Q10 er vliegensvlug voor zorgt dat mijn eerste rimpel-in-spe verdwijnt).

IMG_5989

Also: pore strips – een versie met houtskool, en een versie zonder. Mijn neus wordt hier meestal megadroog van, maar misschien zijn deze toevallig wel toppertjes. De verpakking scoort in ieder geval al sympathiepuntjes.

IMG_5991

Omdat ik (inclusief souvenirs) aan een substantieel aantal maskers zat, kreeg ik deze cadeau aan de kassa. Hij ziet er slightly tacky uit, maar wie weet is ‘t een topproduct, haha.

IMG_5992

De linkse zocht ik wél zelf uit: de Cooling Chamomille Pain Relieving Lip Balm van EOS. Love EOS, en deze kende ik nog niet. Hij leek me bovendien erg handig voor de winter, wanneer droge lippen hoogtij vieren. Ik kwam ook nog de nieuwe jelly EOS tegen, maar liet ‘m liggen omdat ik nog een voorraadje heb. Maybe next timeee.

IMG_5994

Bij de counter van Charlotte Tilbury kocht ik een slijper, en ik kreeg er deze samples van de Instant Turnaround Moisturiser bij. De vrouw kirde enthousiast dat ze genoeg samples meegaf zodat zowel ik als m’n vriend de crème konden proberen. We zouden er alle twee helemaal verliefd op worden naar’t schijnt, haha.

IMG_5999

Ik heb al vaak in een Amerikaanse drugstore gestaan met een pak Crest Whitestrips in m’n handen, maar pakte ze telkens niet mee omdat ze tamelijk duur zijn en ik toch ergens twijfel of ik ‘t wel aandurf (sissy, I know). Nu toch maar gezwicht voor de ‘Gentle Routine‘. Rechts een duo Lady Speed Sticks, naar verluid één van de beste deodoranten out there. Het is al jaren geleden dat ik voor het laatst een LSS gebruikte, dus mijn geheugen (en oksels, badum-tsssh) moeten even opgefrist worden.

IMG_6007

De beste handgelletjes van de wereld: de PocketBacs van Bath & Body Works. Leuke verpakking, leuke namen, nog leuke geurtjes. En propere pollekes!

IMG_6011

Uiteraard grotendeels gekozen voor de versies die glitter achterlaten op je handen. Propere pollekes – holiday edition.

(Who am I kidding I’ll use these year-round.)

IMG_6014

Ik had eerst een rollerball van deze ‘Black Tulip’ van Nest vast, tot ik de cadeauset tegenkwam die goedkoper was én meer ml’s bevatte. Benieuwd naar de staying power van deze – de geur was alvast schitterend.

IMG_6026

Facial sprays vind ik meestal meer een princess product, en dat zal bij deze ook wel zo zijn, maar deze Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater vond ik voor 5 dollar bij Nordstrom Rack – en daar zeg ik geen nee tegen. De Drying Lotion van Mario Badescu stond (jaren te laat, I know) op m’n lijstje. ‘Helaas’ nog geen puisten gehad, anders had ik deze sito presto gesmeerd.

IMG_6041

Bij Glossier kocht ik het Moisturising Moon Mask, een tip die ik opving in een video van Fleur De Force. Nog niet veel tijd gehad om met een masker te badderen, maar deze feestdagen komt het er zeker van.

IMG_6071

Aaaand that’s it wat random beautyproducten betreft, haha. In deel één kon je al mijn make-upbuys vinden, binnenkort laat ik je in deel drie m’n spullen van Bath & Body Works zien. Moest er een specifiek product bijzitten waar je graag een review van ziet, let me know!

Until next time,

Martine

Lees ook:

9 thoughts on “HAUL: New York City beauty buys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.