TRIED & TESTED: Estée Lauder – Genuine Glow Priming Moisture Eye Balm

Mooie make-up, dat begint bij een goede verzorging. Ziet jou under eye area er weleens niet-zo-fris uit en lijkt een goede concealer de klus niet te klaren? Probeer dan een goede oogcreme – zoals de Genuine Glow Priming Moisture Eye Balm van Estée Lauder, bijvoorbeeld.

28872304_Unknown

Eerlijk: ik gebruik niet elke dag een oogcrème. Vaak is het een extra stap in mijn routine waar ik niet altijd even gemotiveerd voor ben. Toch maakte deze van Estée Lauder me met de woorden ‘Genuine Glow‘ erg niewsgierig.

28872320_Unknown

De Genuine Glow Priming Moisture Eye Balm belooft te hydrateren en te perfectioneren. De lightweight formule is dermatlogisch getest én goedgekeurd voor alle huidtypes.

28872336_Unknown

Je gebruikt deze ’s ochtends en ’s avonds om tekenen van droogheid (en daarmee veroudering!) tegen te gaan. Je huid zou er bij regelmatig gebruik gladder, glanzender en over all gezonder moeten uitzien. Het is een fijne, romige balsem die niet vet aanvoelt – maar die wel erg hydrateert.

28872160_Unknown

Elke dag smeren doe ik nog niet, maar wel heel regelmatig. Vooral ’s avonds vind ik deze fijn, om de huid rond mijn ogen te verwennen na een lange dag. Wanneer ik hem ’s ochtends gebruik, merk ik dat concealer net wat minder stroef aanbrengt, zonder dat ‘ie doorheen de dag sneller verdwijnt. Mooi, toch?

Oktober is trouwens dé maand om je favoriete producten van Estée Lauder in te slaan. Het bedrijf zet zich elk jaar in voor de strijd tegen borstkanker. Dit jaar kan jij je steentje bijdragen door simpelweg een foto te posten met de hashtags #TimeToEndBreastCancer en #ELCDonates. Voor elke geposte foto schenkt Estée Lauder 25 dollar aan Breast Cancer Research Foundation. You know what to do.

Een oogrème niet meteen iets voor jou? Misschien is de iconische Advanced Night Repair meer jouw ding.

(Ik word op geen enkele manier vergoed om deze post te schrijven of om de hashtags te vermelden. Maar wanneer het zo ongelofelijk simpel is om een goed doel te steunen, is het logisch om dat te doen.)

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Advertenties

Een gedachte over “TRIED & TESTED: Estée Lauder – Genuine Glow Priming Moisture Eye Balm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s