FRIDAY FAVOURITE: Estée Lauder – Advanced Night Repair

Er zijn enkele producten die de term ‘cult classic’ wel lijken uitgevonden te hebben: ‘Ruby Woo’ lipstick van M.A.C Cosmetics, Nars’ ‘Orgasm’ blush en het Urban Decay Naked palette – die laatste werd sadly enough discontinued. Maar het Advanced Night Repair Synchronized Recobery Complex II van Estée Lauder is misschien nog wel het meest ‘cult’ van ze allemaal.

Niets nieuws, dat Advanced Night Repair serum van Estée Lauder. Het product ligt al sinds 1982 in de rekken. Bijna nog bekender dan the Little Black Dress, dus, die Little Brown Bottle. Doorheen de jaren is het serum een essentiële stap is geworden in de skincareroutine van beautylovers wereldwijd. En daar is een héle goede reden voor.

28606128_Unknown

Unlike andere serums, is het Advanced Night Repair serum absoluut niet vet – en daarom mag het zich tot mijn favorieten rekenen. Het Elixir Jeunesse van Yves Rocher komt qua look & feel dicht in de buurt van ANR, maar die laatste spant wel degelijk de kroon. Het zijdezachte serum trekt meteen in de huid en ik merk ‘s ochtends echt verschil. Mijn huid is gerustgesteld, uitgerust en beter gehydrateerd.

28606224_Unknown

Het enige minuntje aan het Advanced Night Repair serum? Het prijskaartje. Met een gemiddelde prijs van € 72,50 voor 30 ml is het niet bepaald een product dat je in bulk inslaat. Toch – en dat bewijzen de verkoopcijfers – is het zo’n favoriet dat hordes beautylovers hem keer op keer in huis halen.

Wil je het Advanced Night Repair aan een goedkopere prijs proberen? Probeer een uitnodiging te bemachtigen voor de Estée Lauder Company Store en koop ‘m met korting.

28606000_Unknown

Oktober is trouwens dé maand om je favoriete producten van Estée Lauder in te slaan. Het bedrijf zet zich elk jaar in voor de strijd tegen borstkanker. Dit jaar kan jij je steentje bijdragen door simpelweg een foto te posten met de hashtags #TimeToEndBreastCancer en #ELCDonates. Voor elke geposte foto schenkt Estée Lauder 25 dollar aan Breast Cancer Research Foundation. You know what to do.

(Ik heb mijn flacon ANR zelf gekocht en word op geen enkele manier vergoed om deze post te schrijven of om de hashtags te vermelden. Maar wanneer het zo ongelofelijk simpel is om een goed doel te steunen, is het logisch om dat te doen.)

Het Advanced Night Repair serum van Estée Lauder vind je bij de parfumerie en online.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

5 gedachten over “FRIDAY FAVOURITE: Estée Lauder – Advanced Night Repair

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.