FRIDAY FAVOURITE: Scento – Aromatic Candles

Zoals je misschien al kon zien in mijn NYC haul, ben ik een grote liefhebbers van all things scented voor in huis. De geurkaarsen van Bath & Body Works zijn een eeuwige favoriet, maar Scento is tegenwoordig the new kid in town.

28607600_Unknown

Scento staat voor harmonieuze parfums die je interieur doen opleven zonder het te verstoren. Het merk heeft een gamma van verschillende huisparfums, waaronder stijlvolle geurkaarsen. Ik ontving tijdens de beautydagen een set van drie minikaarsen om uit te proberen.

28607680_Unknown

Nu ja, mini’s. Drie kaarsen van 50 gram, die door hun formaat ideaal zijn om een geur in huis uit te proberen voor je een full size kaars aanschaft. Ook leuk als cadeautje! Housewarming, iemand?

28607696_Unknown

De eerset ‘aromatic candle‘ in het rijtje is Vanilla Musk – en meteen ook mijn favoriet. I love musk in geuren, en de vanilla is niet té overheersend maar wel heerlijk zoet.

28607712_Unknown

Cashmere & Cotton vind ik zelf een ‘badkamerkaars’. Is that a thing? Hij ruikt alsof je regelmatig je huis van top tot teen schoonmaakt en vervolgens frisgewassen onder fris gewassen lakens kruipt. What a dream, haha.

28607728_Unknown

De derde en laatste kaars is Peony en Rose: een zachte en supervrouwelijke geur die volgens mij universeel lekker gevonden zal worden. Leuk detail: elk potje ziet er min of meer hetzelfde uit, maar bevat telkens een ander kleuraccent. It’s all about the details.

28607792_Unknown

Wie extra fancy wilt doen, kan bij Ici Paris XL een uitgebreide versie van deze set aanschaffen die maar liefst vijf geuren van Scento bevat. Voor de kostprijs van € 14,95 vind ik dat een héle mooie aankoop. Een full size kaars van 190 gram kost € 14,95. Kamerparfums kosten € 14,95, geurstokjes heb je voor € 19,95.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

One thought on “FRIDAY FAVOURITE: Scento – Aromatic Candles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.