TRIED & TESTED: Di Ladies – ‘Luna’

Naast een rode neus en gebarsten lippen is een droge huid vaak een ander kwaaltje dat zich vooral in de winter laat zien. Om dat tegen te gaan kan je tegenwoordig beroep doen op de hulpvaardige Ladies van Di.

28607040_Unknown

Met zes zijn ze tegenwoordig, de Ladies van Di. Luna Dreamy, de nieuwkomer in deze huiseigen verzorgingslijn, vervoegt Emma Romance, Marie Zen, Louise Fashionista, Juliette Tonic en Olivia Sweety met een geur van tropische kokosnoot en tiarébloem. Gemengd in een zachte crèmeformule is dit een lijn om letterlijk bij weg te dromen.

Klinkt allemaal heel mooi, natuurlijk – maar hoe dreamy is Luna Dreamy echt? De flacon is handig en mooi vormgegeven: het blauw staat vrolijk in mijn badkamer én ik vind het leuk dat de fles een handig pompje heeft.

28607056_Unknown

De exotische geur is aangenaam en niet overheersend, terwijl de formule snel en effectief zijn werk doet. Mijn huid is zacht en gevoed en de formule doet er niet te lang over om in te trekken (maar is ook niet in 1-2-3 weg. Opletten met skinny jeans). De bijpassende douchecrème vond ik goed genoeg om hem volledig op te gebruiken.

De Luna Dreamy lijn bestaat uit een douchegel (€3,49 voor 250 ml), wascrème (€3,99 voor 300 ml), bodylotion (€ 4,99 voor 250 ml) en een handcrème (€ 3,49 voor 75 ml). De producten zijn – what’s in a name – exclusief verkrijgbaar bij Di.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

7 thoughts on “TRIED & TESTED: Di Ladies – ‘Luna’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.