TRIED & TESTED: Étoile des Rêves Eau de Parfum de Nuit

Clear your head & free your nose want Mugler voegt met Étoile des Rêves Eau de Parfum de Nuit een nieuwste parfumtelg toe aan de Angel-familie.

28609776_Unknown

De best geurende post is vaak de leukste, zeker wanneer het pakje the latest & greatest van het parfumhuis van Mugler bevat. De legendarische Angel-geur krijgt een warme update in de vorm van Angel Étoile des Rêves Eau de Parfum de Nuit, een geur die perfect zou zijn voor de avond én nacht. De flacon is prachtig: een nachtblauwe matglazen bol die een beetje scheef staat – alsof ‘ie een goede nachtrust nodig heeft – compleet met bolvormige diffuser (hoe heet zo’n ding in godsnaam?) waarmee je je parfum met een nostalgische twist verstuift.

28609872_Unknown

Met noten van bergamot, praline en patchouli is deze inderdaad een goede geur om ’s avonds te gebruiken. De ondertoon van musk – één van m’n persoonlijke favorieten – maakt het plaatje compleet. Étoile des Rêves is geformuleerd als een Eau de Parfum, waardoor hij erg lang blijft geuren. In case you’re feeling decadent, wordt aangeraden om de geur over je lakens te verstuiven. Très chic.

28609856_Unknown.jpeg

Mugler Angel Étoile des Rêves Eau de Parfum de Nuit is verkrijgbaar bij beautywalhalla Planet Parfum. Voor een flacon van 100 ml betaal je € 91,90.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

2 thoughts on “TRIED & TESTED: Étoile des Rêves Eau de Parfum de Nuit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.