CLOSET CLEAROUT: come say hi @ United Wardrobe

True; de meeste mensen krijgen hun opruimkriebels in de lente, bij mij duurde het deze keer tot augustus. Ik zocht m’n kledingkast uit en zwierde de stukken die ik niet meer/nog nooit heb gedragen op United Wardrobe.

For those who don’t know: United Wardrobe is een app/website waar je heel handig kleding kan kopen en verkopen. Tweedehandse kledingstukken krijgen er een nieuw leven – en jij verdient geld én ruimte in je kledingkast (om nieuwe dingen te kopen, ahja). And so I did.


Ik heb sinds vandaag zo’n dertigtal dingen online staan: some old, some brand spanking new (mét prijskaartjes en al), allemaal klaar om uitgestuurd te worden. Hier kan je het volledige overzicht vinden, en op de app kan je makkelijk per merk of bv. trefwoord stuks naar jouw wensen en budget terugvinden. Geïnteresseerd om lid te worden? Here’s a link & happy shopping!

Until next time,

Martine

Lees ook:

3 thoughts on “CLOSET CLEAROUT: come say hi @ United Wardrobe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.