CLOSET CLEAROUT: come say hi @ United Wardrobe

True; de meeste mensen krijgen hun opruimkriebels in de lente, bij mij duurde het deze keer tot augustus. Ik zocht m’n kledingkast uit en zwierde de stukken die ik niet meer/nog nooit heb gedragen op United Wardrobe.

For those who don’t know: United Wardrobe is een app/website waar je heel handig kleding kan kopen en verkopen. Tweedehandse kledingstukken krijgen er een nieuw leven – en jij verdient geld én ruimte in je kledingkast (om nieuwe dingen te kopen, ahja). And so I did.


Ik heb sinds vandaag zo’n dertigtal dingen online staan: some old, some brand spanking new (mét prijskaartjes en al), allemaal klaar om uitgestuurd te worden. Hier kan je het volledige overzicht vinden, en op de app kan je makkelijk per merk of bv. trefwoord stuks naar jouw wensen en budget terugvinden. Geïnteresseerd om lid te worden? Here’s a link & happy shopping!

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

Een gedachte over “CLOSET CLEAROUT: come say hi @ United Wardrobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.