MASK MONDAY: GlamGlow – Youthmud

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

IMG_0615.JPG

First up in deze serie: het Youthmud-masker van GlamGlow. Het zou ook niet evident zijn om een reeks blogposts te schrijven zonder GlamGlow te vermelden, aangezien dit heerlijke merk bekend staat om z’n maskers (ook sublieme andere huidverzorging, trouwens, maar daarover later meer).

IMG_0623

Het ‘Youthmud Tinglexfoliate Treatment‘-masker zit in een signature GlamGlow pot, deze keer in een zwarte tint. Het is een anti-age masker dat de collageenaanmaak stimuleert, waardoor je binnen tien minuten een opgepepte huid krijgt. Nu ben ik nog niet oud (24, alhoewel ik me redelijk oud voelde toen ik vorige week las dat de eerste aflevering van The O.C. veertien (!) jaar gelden uitkwam. Waaaat), maar ik zeg geen nee tegen producten, puur omdat ze een verjongend effect hebben. Kan nooit kwaad, toch?

IMG_0625.JPG

Het masker bevat mineralen, groene thee en Franse (oui!) modder. De formule is dik en stevig, bevat kleine stukjes en droogt redelijk hard op. Het is geen megazuinig product: wanneer je een maskerselfie wilt maken, heb je wel een redelijke hoeveelheid nodig.

IMG_0632.JPG

Zo, dus. Wat niet betekent dat je het masker niet plaatselijk kunt aanbrengen. Ik denk dat ik zo’n 8 à 10 keer een full face met deze pot zou kunnen aanbrengen. Het product droogt (afhankelijk van de dikte van je laag) op in 5-10 minuten. Ik was’m het liefste af in bad met veel water, zodat je het masker voorzichtig kunt loswerken. Dit masker tintelt – what’s in a name – maar brandt niet, wat ik online eerder wel had gelezen. Je krijgt het twee minuten lichtelijk heet, maar dat gevoel blijft niet. En voor het smooth velletje dat ‘ie achterlaat, vind ik dat zeker de moeite waard.

GlamGlow Youthmud Tinglexfoliate Treatment koop je onder andere bij Ici Paris XL voor € 49,90 (50 ml).

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

7 gedachten over “MASK MONDAY: GlamGlow – Youthmud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.