OPGEMAAKT: juli ’17

Ik probeer elke maand een hoop productensome bad, some good, some good enough om volledig op te gebruiken. Deze beauties maakte ik op in juli.

Op ‘t haarfront: vier empties. De twee linkse producten zijn eigenlijk hetzelfde product: de Dry Backcomb Spray van V05, in een oude en nieuwe verpakking. Ik gebruik bijna dagelijks om mijn glad haar wat meer textuur te geven, dus er gaat wel bijna maandelijks een flacon door. Hij geeft meer body zonder op een of andere manier crunchy of vet te worden. Ik sla deze in wanneer ik in Londen ben, maar ik gok dat er een binnenkort een online Boots-tripje zal plaatsvinden.

De tweede is een droogshampoo van Batiste, die ik ongeveer om de dag gebruik. Je moet af en toe wat oppassen dat je geen white cast krijgt, maar sinds mijn haar een stuk blonder is, heb ik daar minder last van - gewoon inmasseren & go. Enige minpuntje? De spray pakt een beetje op je adem en hij laat bij enthousiast gebruik een klein wit laagje over je hele badkamer achter. (‘scusi, Alex)

De Liquid Hair-Repair van Gliss Kur heb ik - denk ik - al meer dan een jaar gebruikt nadat ik m’n haar heb gewassen. Ik spray deze op semi-nat haar voordat ik het doorkam, en het maakt een enorm verschil. Trekken is niet nodig en ik merk dat ik een stuk minder haren verlies wanneer ik deze gebruik. Momenteel gebruik ik een nieuwe van de Hairmilk-lijn van Nivea, maar deze blijft zeker een favoriet.

De deo’s van Dove gebruik ik dagelijks. Ze ruiken lekker, zijn verzorgend en laten - mits juist gebruik - geen laagje achter. Als het écht warm is, merk ik dat deze niet goed genoeg werkt tegen geurtjes, maar op normale dagen wel. Al vind ik het bij deze ook jammer dat ‘ie na een paar sprays op je adem pakt.

De Kneipp douche foam is dankzij z’n heerlijk romige formule sowieso een nieuwe formule. Lees m’n volledige rave review hier. Ik heb ondertussen een paar back-ups van deze én van andere geurtjes klaarliggen.

Jup, deze is ‘opgemaakt’. Ik merk bij Invisibobble dat ze na een paar maanden ‘op’ zijn, omdat ze hun rek wat beginnen verliezen. Waar ik deze normaal 3-4 keer rond mijn haar kreeg, gleed hij nu uit mijn haar bij het sporten. On to the next one, tho, want deze miracle workers zijn een must have tijdens het crossfitten. Binnenkort meer hierover!

Last but not least: deze Age Rewind concealer van Maybelline kocht ik twee jaar geleden in een drugstore in L.A. nadat onze koffers miraculeus verdwenen waren tijdens onze overstap in Parijs. Naar aanleiding van een hoop goede verhalen op YouTube haalde ik deze in huis, en nu is ‘ie écht op. (Is het vies dat ik deze 2 jaar heb gebruikt? Probably.) Over de sponsapplicator wordt online vaak gedebatteerd omdat ‘ie niet erg hygiënisch zou zijn. Desalniettemin vond ik ‘m erg prettig en snel werken, waardoor het mijn go-to werd als ik écht snel moest zijn. Ik vond het leuk dat ik bij deze m’n handen niet vuil hoefde te maken. En good news: ze verkopen deze opnieuw in België!

Until next time,

Martine

Lees ook:

  • OPGEMAAKT: juni ’17
  • NEW IN: Sleek - ‘Storm’ palette
  • BRAND FOCUS: Biolage

7 thoughts on “OPGEMAAKT: juli ’17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.