FRIDAY FAVOURITE: Kneipp douche foam

Van producten die je elke dag gebruikt, zoek je maar beter de allerfijnste versies. Mijn vreugde was dan ook (iets té) groot toen ik een nieuwe supergoede douchegel ontdekte.

Nu ja, douchegel – more like douche foam. Eerder probeerde ik de douche foams van Kruidvat (aanrader!) én een aantal exemplaren van Rituals (iconisch!), maar die werden nu – verrassend genoeg – van hun schuimige troon gestoten door een exemplaar van Kneipp.

De Kneipp douche foam in de geur amandelbloesem, that is. Ik walg zelf wat van de geur van amandel, maar deze ruikt totaal anders: zacht en mierzoetjust my cup of tea. Naast de heerlijke geur heeft de foam nog een extra heerlijke textuur. Supervol, dik en romig zacht, waardoor ‘ie extreem fijn uitsmeert. Daarnaast maakt hij je huid ook effectief grondig schoon – post-crossfit zweetgeurtjes en vuil op m’n knieën van geflopte push-ups waren nergens meer te bekennen. #winning

For those interested: de ingrediëntenlijst.

Kneipp douche foam in amandelbloesem koop je onder andere bij Delhaize en Kruidvat voor 7 à 8 euro voor 200 ml. Ook online kan je hem makkelijk vinden.

Until next time,

Martine

Lees ook:

 

Leave a Comment

Scroll to Top