MASK MONDAY: GlamGlow – Flashmud

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

IMG_0352.JPG

De Flashmud Brightening Treatment van GlamGlow gebruik ik al een tijdje – de scrub meets mask mag zich terecht tot m’n favorieten rekenen. Net zoals de Youthmud Tinglexfoliate Treatment, zit de Flashmud in een signature GlamGlow potje, deze keer in een felle oranje tint. GlamGlow producten zitten trouwens altijd in een superleuke (lichtelijk kitchy) verpakking, die je begroet met enthousiaste kreten als ‘Hello Sexy‘. Kom je natuurlijk snel achter wanneer je één van deze topproducten aanschaft.

IMG_0357

De Flashmud treatment is iets zachter qua formule dan de Youthmud. Dat komt onder andere omdat het een ander type product is: Flashmud breng je al scrubbend aan op je huid, om vervolgens een tijdje te laten zitten. Twintig minuten wordt aangeraden, maar na tien minuten doet ‘ie ook z’n werk. En na een uur in bad (a body at rest stays at rest, Newton?) ziet je huid er ook een stuk beter uit.

IMG_0360.JPG

De Flashmud treatment maak m’n huid zichtbaar gladder, zeker bij regelmatig gebruik. Je zou’m 2 à 3 keer per week mogen gebruiken, al kom ik daar zelf niet vaak aan. De formule voelt fris aan terwijl ‘ie opdroogt, en hij wordt niet zo hard als sommige van de andere GlamGlow maskers. De chunky stukjes zijn een leuk (niet altijd even flatterend) detail.

IMG_0343.JPG

Zin in een gebrightened velletje? De Flashmud Brightening Treatment van GlamGlow shop je onder andere bij Ici Paris XL voor € 49,90 (50 ml).

Until next time,

Martine

Advertenties

7 gedachten over “MASK MONDAY: GlamGlow – Flashmud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.