HAUL: Brighton & London ’18

Met het einde van de zomer in het vooruitzicht, boekten de boyfriend & ik nog een last minute tripje richting the U.K. Op het menu: Brighton, Londen én de nodige shopmomentjes. (Geen betere manier om een stad te ontdekken, toch?)

Het leuke aan shoppen in het buitenland: onbekende producten scoren die automatisch drie keer interessanter zijn dan wat we hier kunnen krijgen. In Londen zijn er een paar dingen die ik standaard in huis haal, maar ook enkele nieuwe producten keerden terug mee naar huis. Mind the gap in my wallet, tho.

Up first: geen tripje naar Engeland zonder thee mee naar huis te brengen. In Whittard kocht ik deze mooie/hopelijk ook smakelijke thee met appel- en vlierbloesemsmaak, uit de M&S bracht ik een Pure Peppermint Infusion mee. Thumbs up voor de verpakkingen - daar kan good old Lipton nog wat van leren.

Ook bij Whittard kocht ik een Turkish Apple Infusion, een flavoured instant tea die je aan warm of koud water kan toevoegen en die waarschijnlijk boordevol suiker zit. Ook op het lijstje ongezond-maar-klinkt-verleidelijk: de Peanut Butter Hot Chocolate. Vloeibare Reeses, anyone? Ik geloof dat je sommige producten van Whittard tegenwoordig ook in de Stadsfeestzaal in Antwepren kan krijgen, maar correct me if I’m wrong.

Onto the drugstore: bij Boots was er korting op de spraydeodoranten van Mitchum. Ik ben fan van hun gelformule, dus wou deze ook eens proberen. Ik koos er drie, Alex ging met de vierde lopen.

Ook een goed koopje: 2+1 gratis op alle travelsize verpakkingen. Tot Nivea reisformaatjes gaat maken, neem ik deze droogshampoos van Batiste graag mee op reis.

Innerlijke struggle: ik weet niet meer welke van deze ik jarenlang heb gebruikt en eerlijk gezegd merk ik ook geen verschil tussen de Dry Backcomb Spray en de Dry Texturising Spray van V05 - dus ik nam ze daarom alletwee mee. Deze waren niet in de aanbieding, maar ze zijn online enkel tegen woekerprijzen te verkrijgen, dus ik kocht er meteen vier aan (helaas) de volledige prijs.

Links de St. Ives Blemish Control Apricot Scrub, een cult product en mijn favoriete gezichtsscrub aller tijden. Deze kost maar een pond of vier, en ik merk dat mijn huid er echt van opknapt. Een rebuy dus! Rechts een random koopje: verkoelende migrainepatches. Verwacht geen wonderen (een migraine verhelpen ze niet), maar toen ik afgelopen hittegolf een hoofdpijn had die drie dagen aansleepte, brachten deze écht verlichting.

Het is niet de eerste keer dat ik deze haarrekjes van Scünci koop, maar die fuckers lijken vlotjes te verdwijnen. Deze zijn lekker dun (wat met mijn dun haar wel nodig is) én ze hebben geen metaal stukje dat je haar kan beschadigen. Verder was er een ‘2 for 10’ actie op alle producten van Rimmel, waardoor ik voor deze foundations maar 10 pond afrekende. Een prima prijsje om misschien wel een volgende holy grail te ontdekken (fingers crossed).

Een must see als je in Engeland bent: Anthropologie. Net zoals in Amerika zijn deze spullen belachelijk overpriced, maar ook belachelijk mooi. Genieten met mate, dus.

Ik kocht dit minischaaltje voor 8 pond en wil er mijn dagelijkse juwelen in bewaren. Wanneer ik thuiskom die ik altijd meteen uit, en zo weet ik (hopelijk) zeker dat ik ze nergens kwijtspeel. Plus, it’s pretty.

Een rare gewoonte, maar ik breng eigenlijk altijd een mok mee van op vakantie, haha. Deze met bloemenprint kostte 14 pond en ik ga er met veel liefde en nog veel meer voorzichtigheid mijn Britse theetjes uitdrinken.

De laatste beautyproducten die ik in huis haalde, waren badspullen van Zoella Beauty. Bonuspuntjes voor de prachtige verpakkingen én toffe namen van deze Scooper Dooper, Soak Opera en Bath Frosting. Hopelijk is de binnenkant even zeemzoet.

Bij Primark ga ik meestal even binnen voor een sokkenstop: de no show-varianten voor in All Stars en lage Vans, de enkelsokken voor de leren laarsjes die ik hopelijk snel terug kan aandoen. Ook in de papieren winkelzak beland: twee zwarte tank tops voor easy peasy layering in het aankomende herfstseizoen (side note: de pepernoten liggen terug in de rekken! Autumn is near!).

En wanneer je dan toch de massahysterie van Primark hebt getrotseerd, kun je maar beter even bij de pyjamabroeken gaan kijken. Ik zocht lange, maar dunne paren en vond deze (lichtelijk eclectische) exemplaren voor 5 pond per stuk.

Omdat we niet terug konden komen zonder souvenirs: meet George de giraffe. Of toch volgens de verkopers van PetLondon, een online- en offline winkel voor dieren. Ze zitten best centraal achter de Underground-halte van Bond Street, maar je moet wel vier trappen trotseren om hun showroom te bezichten. Als je fan bent van cute-ass dierenspullen met een tamelijk stevig prijskaartje: zeker de moeite.

Guus approves! Drie dagen later leeft George nog steeds, en dat kan ik helaas niet van alle speeltjes zeggen.

Harvey kreeg een nieuw halsbandje, wat volgens het kaartje ‘very British‘ was dankzij het tweedmotiefje. One sassy cat, coming up.

Last but not least: deze midirok van Lily kocht ik niet in Brighton of Londen maar bestelde ik wel online én hij lag bij thuiskomst op me te wachten. Da’s nog eens thuiskomen.

Moesten jullie over iets meer willen weten, een review van iets willen zien of gewoon de vriendelijke groetjes willen doen aan George, let me know.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

6 thoughts on “HAUL: Brighton & London ’18

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.