TRIED & TESTED: Yves Rocher - Solaire Peau Parfaite Lait Confort SPF30

Smart thinking, da’s weten dat je de Italiaanse zon niet moet trotseren zonder een goede dosis zonnebescherming. Ik ging naar Italië en nam mee: de Nourishing Tanning Mousse van Collistar, de Solar Sublime beschermende spray van L’Oréal Professionnel en de Solaire Peau Parfaite Lait Confort SPF30 van Yves Rocher.

IMG_5598

Wie op zoek is naar een heel basic zonnecrème, is bij deze aan het juiste adres. De Solaire Peau Parfaite Lait Confort van Yves Rocher heeft een SPF-factor van 30 en zit in een handzame knijpfles. Pluspuntjes? De lichte melk smeerde goed uit en zorgde ervoor dat ik niet verbrandde onder de Italiaanse zon. Minpuntjes? De dop van deze verpakking begaf het al snel, waardoor het product morste en de fles er niet heel hygiënisch uitzag. Overall: een prima zonnecrème - mits een beetje voorzichtigheid - voor wie geen innovatieve snufjes zoekt.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De Solaire Peau Parfaite Lait Confort SPF30 is verkrijgbaar bij Yves Rocher voor € 19,90. De zonnecrème is ook beschikbaar in SPF20 en SPF 50+.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

3 thoughts on “TRIED & TESTED: Yves Rocher - Solaire Peau Parfaite Lait Confort SPF30

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.