TRIED & TESTED: Collistar – Nourishing Tanning Mousse

Smart thinking, da’s weten dat je de Italiaanse zon niet moet trotseren zonder een goede dosis zonnebescherming. Ik ging naar Italië en nam mee: de Nourishing Tanning Mousse van Collistar.

IMG_5599

Een Italiaans merk meenemen naar la bella Italia? Da’s logisch. Deze Nourishing Tanning Mousse van Collistar belooft zonnebescherming met factor 20 in moussevorm. Aangezien de body mousses en shower mousses me eerder al goed bevielen, waren de verwachtingen voor deze best hoog. De mousse zou beschermen én hydrateren en heeft daarnaast een water-resistente formule. Ik smeer me altijd nog een keertje in nadat ik in het water geweest ben (just to be sure), maar het is een mooie bonus.

7101d17e-6c0f-4094-91fb-08af6296b48b

Over de formule: de mousse is wit en luchtig en smeert best goed uit. Het is even wennen hoeveel je net nodig hebt, maar je merkt snel dat je te weinig hebt wanneer je niet alles bedekt krijgt en dat je teveel hebt genomen wanneer het product tijdens het uitwrijven begint te rullen. Opvallend: mijn vriend & ik gebruikte deze op dag één en waren alletwee wel wat verbrand. Kan ook aan te weinig smeren liggen, natuurlijk, want de komende dagen ging het wel goed.

a7ca6f5c-c9f2-4e12-b890-f8e59b4e04ba

Toegegeven, zo’n mousseformule is best aangenaam. Een nadeel is wel dat deze vrij snel op is: hij ging slechts zo’n 4 dagen mee. Het product voelt – zoals de meeste zonnebescherming – wat vet aan op de huid, maar dat vind ik ergens wel handig, omdat je dan perfect weet waar je wel en niet gesmeerd hebt. Als je op zoek bent naar luxe zonnebescherming met een innovatieve twist, is deze er eentje voor jou.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De Nourishing Tanning Mousse van Collistar koop je voor € 36,47 (200 ml) bij de parfumerie. Ook verkrijgbaar in SPF30.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Advertenties

6 gedachten over “TRIED & TESTED: Collistar – Nourishing Tanning Mousse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.