BEAUTY TALK - CHRISTMAS EDITION: Sandie Stroobants

Beauty Talk Christmas Edition Sandie Stroobants instagram.com/sandie_stroobants

De juiste kerstcadeaus shoppen is voor niemand een evidentie. Zeker niet wanneer je voor een beautylover shopt die hoogstwaarschijnlijk 1) alles al heeft of 2) zéér specifiek is over wat ‘ie wel of niet leuk vindt. Om je daarmee te helpen, vroeg ik de leukste beautykenners van Vlaanderen om hun verlanglijstjestips.

Have you met Sandie? Waarschijnlijk wel, want ze deed al eerder mee aan ‘n Beauty Talk. Deze keer vroeg ik haar naar de dingen die ze met veel plezier cadeau zou geven én de producten die ze zelf het liefst onder de kerstboom zou leggen én vinden.

Thanks, Sandie. ♥

View this post on Instagram

Like a rainbow with all of the colors.🌈 #beautydays

A post shared by Sandie Stroobants (@sandie_stroobants) on

Welk beautyproduct staat er op je verlanglijstje voor Kerstmis?

“Het Hyper Real Glow Palette van M.A.C Cosmetics in de kleur Flash + Awe staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik heb hem op Instagram al verschillende keren voorbij zien komen en hij geeft een hele mooie glow die niet overdreven is. De iets meer roze tinten passen trouwens perfect bij mijn bleke huidskleur!”

View this post on Instagram

Beste gevoel. 💇🏼‍♀️ #newhaircut

A post shared by Sandie Stroobants (@sandie_stroobants) on

Wat is het beautyproduct dat je iedereen zou willen geven?

“Niet heel erg sexy, maar ik heb onlangs mijn favoriete concealer ooit ontdekt. Het gaat om de Infaillible More Than Concealer van L’Oréal Paris. Elke keer als ik hem gebruik ben ik onder de indruk, want hij werkt wallen en imperfecties perfect weg. Iedereen heeft weleens een slapeloze nacht, toch? Dus ik ben er zeker van dat deze handig van pas zal komen. Een tijdje geleden was ook NikkieTutorials er laaiend enthousiast over, dus dan je weet zeker dat het goed is!”

Vind Sandie via @sandie_stroobants.

Lees hier meer beauty talks.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina of volg me op Instagram.

Until next time,

Martine

Lees ook:

One thought on “BEAUTY TALK - CHRISTMAS EDITION: Sandie Stroobants

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.