BEAUTY TALK - CHRISTMAS EDITION: Vicky Dorny

Bron @discometooblivion op Instagram - Vicky Dorny

De juiste kerstcadeaus shoppen is voor niemand een evidentie. Zeker niet wanneer je voor een beautylover shopt die hoogstwaarschijnlijk 1) alles al heeft of 2) zéér specifiek is over wat ‘ie wel of niet leuk vindt. Om je daarmee te helpen, vroeg ik de leukste beautykenners van Vlaanderen om hun verlanglijstjestips.

Have you met Vicky? Waarschijnlijk wel, via prettysharp.be of via haar vorige deelname aan ‘n Beauty Talk. Deze keer vroeg ik haar naar de dingen die ze met veel plezier cadeau zou geven én de producten die ze zelf het liefst onder de kerstboom zou leggen én vinden.

Thanks, Vicky.

Welk beautyproduct staat er op je verlanglijstje voor Kerstmis?

“Ik heb met mezelf afgesproken dat ik enkel producten mag kopen om een leeg exemplaar te vervangen, dus er zal géén beauty op mijn lijstje staan dit jaar! Maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds elke dag de ‘new in’-pagina’s van verschillende webshops check. Stiekem wil ik heel graag de cadeauset van Moroccanoil met een full size treatment en een blok zeep (deze!), want ik wil gewoon heel graag die blok zeep haha. Maar de kit kost € 48. De Luxe Shine Intense lipstick van Bobbi Brown in de kleur Claret zou ik ook niet boos om zijn om onder de kerstboom terug te vinden.”

Wat is het beautyproduct dat je iedereen zou willen geven?

“Ik ben vrij goed in parfumshoppen voor vrienden en familie, dus dat vind ik altijd een leuk cadeau om te geven, hoe onorigineel dan ook. Een flesje Midnight Recovery Oil van Kiehl’s is een goeie (want wondermiddel voor ieder huidtype, behalve misschien de supergevoelige huidjes) en een cadeauset van The Body Shop vind ik, zeker nu ze jaarlijks samenwerken met een goed doel, ook mooi.”

Vind Vicky via @discometooblivion en prettysharp.be.

Lees hier meer beauty talks.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina of volg me op Instagram.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.