BEAUTY TALK - CHRISTMAS EDITION: Lise Milbou

De juiste kerstcadeaus shoppen is voor niemand een evidentie. Zeker niet wanneer je voor een beautylover shopt die hoogstwaarschijnlijk 1) alles al heeft of 2) zéér specifiek is over wat ‘ie wel of niet leuk vindt. Om je daarmee te helpen, vroeg ik de leukste beautykenners van Vlaanderen om hun verlanglijstjestips.

Have you met Lise? Waarschijnlijk wel, want ze deed al eerder mee aan ‘n Beauty Talk. Als beautyredactrice van Feeling zit ze constant knee-deep in de nieuwe lanceringen, waardoor ze steeds vakkundig het kaf van het koren van scheiden. Deze keer vroeg ik haar naar de dingen die ze met veel plezier cadeau zou geven én de producten die ze zelf het liefst onder de kerstboom zou vinden.

Thanks, Mlb. ♥

https://www.instagram.com/p/BZxpcXhhH4y/

Welk beautyproduct staat er op je verlanglijstje voor Kerstmis?
“Tijdens de feestdagen – en oké, ook op Tomorrowland – durf ik al eens wat meer glitters toevoegen aan mijn make-up look. De Electric Nights Paradise mascara Gold Top Coat van L’Oréal Paris (€14,99) komt dan ook precies op het juiste moment. Ik doe ‘m over een laagje zwarte mascara om mijn wimpers een subtiele glans te geven. Zo vangt m’n oogzone extra veel licht en word ik een geduchte concurrent voor de kerstboomdecoratie. ;-)”

https://www.instagram.com/p/BqNbFvRHSrK/

Wat is het beautyproduct dat je iedereen zou willen geven?
“Ik blijf fan van de Gel Touch Mini Starter Kit die je gewoon in je laptop plugt en waarvoor je geen halve dag moet uitrekken om je nagels te voorzien van een kleurtje. De top coat (€ 14,99) verandert elke nagellak in een gellak die makkelijk twee weken blijft. Bovendien goedkoop, dus je kan de nieuwste najaarslakjes van Essie (mijn favoriet) nog bij in je pakje stoppen!”

Vind Lise via Feeling(.be) en @lisemilbou.

Lees hier meer beauty talks.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina of volg me op Instagram.

Until next time,

Martine

Lees ook:

 

One thought on “BEAUTY TALK - CHRISTMAS EDITION: Lise Milbou

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.