BEAUTY TALK – CHRISTMAS EDITION: Natalie Vanheers

Beauty Talk Christmas Edition Natalie Vanheers instagram.com/latanie

De juiste kerstcadeaus shoppen is voor niemand een evidentie. Zeker niet wanneer je voor een beautylover shopt die hoogstwaarschijnlijk 1) alles al heeft of 2) zéér specifiek is over wat ‘ie wel of niet leuk vindt. Om je daarmee te helpen, vroeg ik de leukste beautykenners van Vlaanderen om hun verlanglijstjestips.

Have you met Natalie? Waarschijnlijk wel, want ze deed al eerder mee aan ‘n Beauty Talk. Én je kent haar misschien van latanie.be. Deze keer vroeg ik haar naar de dingen die ze met veel plezier cadeau zou geven én de producten die ze zelf het liefst onder de kerstboom zou leggen én vinden.

Thanks, Natalie. ♥

Welk beautyproduct staat er op je verlanglijstje voor Kerstmis?

“Goh, die lijst is vrij eindeloos. Maar ik hoop na mijn US-tripje een aantal dingen te kunnen schrappen zoals ‘anything’ van Glossier (oké, ik geef toe: meer lipsticks) en een palette van Tarte. Twee merken waar ik nog niets van heb in mijn collectie. Ik heb mezelf ook een nieuwe brush set van Zoeva beloofd (als ik flink wat kilo’s kwijt ben) dus die zit eraan te komen. From me, to me. ;-)”

Wat is het beautyproduct dat je iedereen zou willen geven?

“Aangezien alles begint bij goede skincare zou ik daarmee starten. Ik zou iedereen de Moisture Surge van Clinique laten proberen, gewoon omdat deze mijn absolute fave dagcrème is. Love that texture! Verder kan ik ook iedereen de Estée Lauder DayWear Eye GelCreme aanraden! Klein potje, maar goes a long way! Mocht het budgetproof zijn, dan zou ik mijn favoriete Essence Princess mascara (de groene) uitdelen. 😉 Topspul voor nog geen € 3,50.”

Vind Natalie op latanie.be of via @latanie.

Lees hier meer beauty talks.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina of volg me op Instagram.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.