BEAUTY TALK: Sandie Stroobants

Van smeren kan je leren, maar van met mede beauty-gezinden te praten, word je vaak nog veel wijzer. De do’s & don’ts, inside tricks én de producten die je absoluut niet mag missen, leer je van de beauty enthusiasts van de industry.

Up first: meet Sandie Stroobants (26). Als freelance journalist en webredactrice voor Flair.be kan ze de nieuwste beauty launches vaak als eerste ontdekken. En daarnaast – om even melig te doen – is ‘t een absolute beauty, inside & out.

Merci, lieve Sandie, om de spits af te bijten.

– –

View this post on Instagram

Mirror, mirror💄#oonabeautyday

A post shared by Sandie Stroobants (@sandie_stroobants) on

Wat is het eerste make-upproduct dat je ooit zelf kocht?

“Nu moet ik al heel goed nadenken, maar volgens mij was dit de Dream Matte Mousse van Maybelline. Ik was hier vroeger echt verslaafd aan. Deze foundation was jarenlang mijn favoriet en ik heb dan ook meerdere exemplaren tot op het laatste restje opgemaakt.”

Waar kijk je naar om een selectie te maken in de producten die je binnenkrijgt?

“Bepaalde merken (ik noem geen namen 😉 ) hebben een lichte voorkeur, maar het eerste wat me opvalt, is de verpakking of hoe het pakje gepresenteerd is. Als het leuk gedecoreerd is, heeft een product een streepje voor bij mij. Daarnaast ben ik het meeste met make-up bezig, dus dergelijke items vind ik vaak het leukst om uit te proberen.”

View this post on Instagram

Another day at the office 💆🏼‍♀️#dimakeup

A post shared by Sandie Stroobants (@sandie_stroobants) on

Wat zijn voor jou dealbreakers wat beautyproducten betreft?

“De geur! Een beautyproduct hoeft voor mij niet volledig geurloos te zijn, maar als een dagcrème bijvoorbeeld echt een sterk parfum heeft, zal ik minder snel geneigd zijn om deze nog een keertje opnieuw te kopen.”

Welke producten bevat een gemiddelde Face of the Day voor jou?

“Ik schat een stuk of tien. Klinkt best veel als je het zo leest, maar op een gemiddelde werkdag ben ik niet zo lang met mijn make-up bezig. Eerst egaliseer ik mijn huid met een concealer en wat poeder. Vervolgens ga ik aan de slag met mascara, blush en een wenkbrauwpotlood. Afwerken doe ik met een vleugje lippenstift. Als ik een keertje wat extra tijd heb, breng ik meestal ook nog een highlighter of een glimmende oogschaduw aan.”

View this post on Instagram

How cute is this? 💄#invisibobble #beautycollection

A post shared by Sandie Stroobants (@sandie_stroobants) on

Wat is het beste beautyadvies dat je uit eigen ervaring kan geven?

“Oefen/experimenteer erop los. Vaak moet je verschillende producten uitproberen voor je jouw holy grail ontdekt, maar dat maakt het net leuk. Laat je ook zeker niet ontmoedigen als iets niet meteen lukt. Een winged eyeliner teken je niet van de eerste keer perfect en dat is ook perfect normaal!”

Wat is het ene product dat je aan iedereen kan aanraden?

“So-wie-so een concealer. Heb je slecht geslapen of is er plots een puistje opgedoken? Gewoon plaatselijk een beetje product aanbrengen en je oneffenheden zijn meteen al een stuk minder zichtbaar. Na een korte nacht is het voor mij ook echt een lifesaver, want de huid onder je ogen is meteen opgefrist. Bye bye, wallen!”

Vind Sandie via flair.be of op instagram.com/sandie_stroobants.

 

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Lees ook:

5 thoughts on “BEAUTY TALK: Sandie Stroobants

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.