BEAUTY TALK – CHRISTMAS EDITION: Marlien Echelpoels

De juiste kerstcadeaus shoppen is voor niemand een evidentie. Zeker niet wanneer je voor een beautylover shopt die hoogstwaarschijnlijk 1) alles al heeft of 2) zéér specifiek is over wat ‘ie wel of niet leuk vindt. Om je daarmee te helpen, vroeg ik de leukste beautykenners van Vlaanderen om hun verlanglijstjestips.

Have you met Marlien? Misschien nog niet, maar de kans is groot dat je haar werk al hebt gezien. Als make-upartieste is zij dag in, dag uit verantwoordelijk voor de mooiste beautylooks. Anderen blij maken doet ze dus op dagelijkse basis, maar Marlien zélf gelukkig maken? Dat doe je zo.

Merci, Marlien!

Welk beautyproduct staat er op je verlanglijstje voor Kerstmis?
“Het limited edition Ambient Lighting Blush Palette van Hourglass. Zeker en vast! Hourglass komt elk jaar met een nieuw face palette. Dit jaar is dat een blush palette met vier verschillende kleurtjes. Perfect voor in mijn kit: zo kan ik elke huidskleur van een gepaste blush voorzien.”

Wat is het beautyproduct dat je iedereen zou willen geven?
“De Caviar Sticks van Laura Mercier. Die zijn perfect als cream eyeshadow, en je kan ze ook gebruiken als smudgy liner! Ze zijn ongelofelijk makkelijk om aan te brengen en dus voor iedereen geschikt.”

Vind Marlien via @marlienechelpoels.

Lees hier meer beauty talks.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina of volg me op Instagram.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Alle beelden via Marlien Echelpoels.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.