NEW IN: summer proof met Newpharma

Nu we officieel de hittegolf overleefd hebben, is het tijd om over te schakelen naar normale zomerse temperaturen – en de bijbehorende zomerse producten die ons met glans de dag doorhelpen. Ik mocht enkele producten uitproberen die makkelijk verkrijgbaar zijn bij Newpharma.be.

29934544_Unknown

Up first: dit superschattige kitje van Clinique. Links een mini van de Take The Day Off Cleansing Balm – een product dat ondertussen zo ongeveer zo’n cult classic status heeft verworven. Deze balsem breng je aan op je gezicht en masseer je in om alle make-up en vuilresten los te werken. Ik gebruik niet vaak cleansing balms, maar deze is wel de fijnste die ik ooit probeerde. Rechts een superschattige mini lippenstift: ideaal voor in je handtas én om de overgang van strand naar terras te maken.

29934576_Unknown

Beetje té hard vakantie gevierd? Enter dit wondermiddeltje van Remescar dat je wallen & donkere kringen onmiddellijk wegwerkt. Het product verstevigt en draineert, om je meteen een frissere blik te geven. Ik kende het merk nog niet, maar I like the way they’re thinking.

29934608_Unknown

Op het vlak van never enough minis: deze travelfriendly verpakking van de Vichy Douche Spa Gel-Huile is ideaal om mee op reis te nemen (of tijdens een staycation te gebruiken). De textuur is uniek, de geur fris en de werking top.

29934672_Unknown

Fatsoenlijke oordopjes stonden al een tijdje op m’n verlanglijst, maar ik dacht er nooit aan om ze effectief in huis te halen. Ik kreeg deze felgroene exemplaren van Blox en nam ze met plezier mee naar m’n allereerste keer Rock Werchter. Verdict? De muziek klinkt wat doffer, maar ik ben blij dat ik me geen zorgen hoefde te maken qua gehoorschade. Extra pluspuntje: deze worden geleverd met handig kokertje waarin je ze hygiënisch kunt bewaren.

29934688_unknown.jpeg

Deze sassy summer is natuurlijk the season of sweat. Om dat tegen te gaan, is een travelsize deodorant altijd welkom. Deze van Rogé Cavaillès – nog een merk dat ik eerder niet kende – past perfect in je handtas en doet z’n werk best goed. Verwacht geen wonderen: in een hittegolf zal je hierdoor zweten, maar bij 25 °C doet ‘ie het prima. De Eau Thermale spray van Uriage nam ik verschillende keren mee naar de CrossFit, waar hij snel en effectief de nodige verkoeling bracht.

29934400_Unknown

Voor al deze merken en producten één adres: Newpharma.be. De online pharmacist biedt meer dan de standaard apotheker en is een digitale must-visit voor wie van de betere nichemerken en innovatieve formules houdt.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

4 thoughts on “NEW IN: summer proof met Newpharma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.