TRIED & TESTED: Picasol – Sun & Insect Protection 2 in 1 SPF 25

Smart thinking, da’s weten dat je de Italiaanse zon niet moet trotseren zonder een goede dosis zonnebescherming. Ik ging naar Italië en nam mee: de Nourishing Tanning Mousse van Collistar, de Solar Sublime beschermende spray van L’Oréal Professionnel ,de Solaire Peau Parfaite Lait Confort SPF30 van Yves Rocher, de Sun Care Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 van Paula’s Choice en de Sun & Insect Protection 2 in 1 SPF 25 van Picasol.

IMG_5616

Last but not least, want deze is niet zomaar je basic zonnecrème. Picasol combineert zonnebescherming met ingrediënten die vervelende insecten op een veilige afstand houden. Handig wanneer je aan het zwembad ligt, maar ook wanneer je ’s avonds wijn sipt op een terras aan het meer – daarom hebben ze ook een bijhorende after sun.

IMG_5619

Deze Sun & Insect Protection 2 in 1 heeft een SPF-factor van 25, waardoor hij geschikt is voor momenten waar de zon niet op z’n felst is. Het is een degelijke, witte crème die fijn uitsmeert, maar die best een vet laagje achterlaat.

IMG_5622

Ik vind het idee van de gecombineerde bescherming tegen de zon én tegen insecten geniaal. Het is, vooral ’s avonds, zo handig om maar één product te hoeven smeren. Bovendien is deze zonnecrème geschikt voor het lichaam én het gezicht, waardoor deze eigenlijk alles is wat je nodig hebt.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.