TRIED & TESTED: Picasol – Sun & Insect Protection 2 in 1 SPF 25

Smart thinking, da’s weten dat je de Italiaanse zon niet moet trotseren zonder een goede dosis zonnebescherming. Ik ging naar Italië en nam mee: de Nourishing Tanning Mousse van Collistar, de Solar Sublime beschermende spray van L’Oréal Professionnel ,de Solaire Peau Parfaite Lait Confort SPF30 van Yves Rocher, de Sun Care Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 van Paula’s Choice en de Sun & Insect Protection 2 in 1 SPF 25 van Picasol.

IMG_5616

Last but not least, want deze is niet zomaar je basic zonnecrème. Picasol combineert zonnebescherming met ingrediënten die vervelende insecten op een veilige afstand houden. Handig wanneer je aan het zwembad ligt, maar ook wanneer je ‘s avonds wijn sipt op een terras aan het meer – daarom hebben ze ook een bijhorende after sun.

IMG_5619

Deze Sun & Insect Protection 2 in 1 heeft een SPF-factor van 25, waardoor hij geschikt is voor momenten waar de zon niet op z’n felst is. Het is een degelijke, witte crème die fijn uitsmeert, maar die best een vet laagje achterlaat.

IMG_5622

Ik vind het idee van de gecombineerde bescherming tegen de zon én tegen insecten geniaal. Het is, vooral ‘s avonds, zo handig om maar één product te hoeven smeren. Bovendien is deze zonnecrème geschikt voor het lichaam én het gezicht, waardoor deze eigenlijk alles is wat je nodig hebt.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.