FRIDAY FAVOURITE: Rituals - The Ritual of Ayurveda

Treat yourself en doe dat op de beste manier mogelijk en verwen jezelf dagelijks met een heerlijk doucheschuim. Ya know dat ik compleet verliefd ben op de shower foam van Kneipp, maar ook die van Rituals veroverde een héél speciaal plekje in m’n foamy foamy heart.

Meet The Ritual of Ayurveda, een vernieuwde geurlijn van Rituals die verrijkt is met Indiase roos, honing en amandelolie. Dat alles is verwerkt in deze ‘harmonizing foaming shower gel’.

Leuk aan Rituals: de extraatjes die ze aan hun producten geven. De inhoud is goed, en de buitenkant doet vrolijk mee. Pluspuntjes: deze rode fles staat leuk in je badkamer - zeker wanneer je hem vergezelt van andere producten uit de lijn 😉

Of ‘ie helemaal harmonizing is, weet ik niet, maar deze foaming shower gel doet in ieder geval perfect zijn werk. Hij reinigt goed, voelt superaangenaam aan op de huid en de geur is hemels. Met een flacon van 200 ml kan je een tijdje vooruit, al zal je sowieso het gevoel hebben dat deze véél sneller dan gewenst op is.

Prijzen & verkrijgbaarheid

The Ritual of Ayurveda Harmonizing Shower Gel van Rituals koop je voor € 8,50 (200 ml). Ontdek de volledige lijn voor € 19,50 dankzij deze handige set van reisverpakkingen.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

3 thoughts on “FRIDAY FAVOURITE: Rituals - The Ritual of Ayurveda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.