TRIED & TESTED: Eucerin – Hyaluron-filler Dagcrème Extra Rijk

De precieze leeftijd waarop je nu juist met anti-aging moet beginnen lijkt één van de meest omstreden topics in de beautyindustrie. Of je nu zo vroeg mogelijk begint of net je huid niet lui wilt maken, is niet helemaal duidelijk. Maar wanneer er een fijne dagcrème van Eucerin op m’n bureau verschijnt, wil ik die nu eenmaal graag proberen – anti-aging of niet.

28602672_Unknown

De Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème Extra Rijk is een one-stop-wonder voor de droge huid die de eerste fijne lijntjes veroont. De formule is verrijkt met ureum en hyaluronzuur en zou hydrateren én huidveroudering tegengaan. Het product zit in een handige – en vooral hygiënische – pompverpakking, waardoor het bij mij meteen al een streepje voor heeft. Ik zou willen dat meer merken dat deden.

collage

De crème zelf is redelijk dik en stevig – wat te verwachten valt van een formule die ‘extra rijk’ wordt genoemd – maar smeert wel goed uit en laat een bijna romig laagje achter op de huid. Voor mijn huid (gecombineerd met een vette T-zone maar ook droge plekjes) is de crème net wat té romig. Ik merk dat wanneer ik hem ’s ochtends aanbreng, mijn make-up doorheen de dag sneller gaat schuiven en mijn hoofd meer glanst dan normaal – niet in een ‘healthy glow’ kinda way. A little too much for me, dus, waardoor ik hem tegenwoordig eerder tijdens mijn avondroutine gebruik. Wanneer ik droge plekjes heb, is deze momenteel een nieuwe go-to.

28602704_Unknown

Prijzen & verkrijgbaarheid

For those interested: de ingrediënten. De Hyaluron-Filler Dagcrème Extra Rijk van Eucerin vind je onder andere in de apotheek of online voor € 27,50 (100 ml).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.