HAUL: Estée Lauder Company Store – part 2

Oops, I did it again. I played with my budget and got lost in the Estée Lauder Company Store. Niet de eerste keer – zoals jullie hier al konden lezen – maar good things come in pairs, toch?

28874752_Unknown

Het eerste koopje dat ik binnenhaalde, was de 213 Fluff brush van M.A.C Cosmetics. Deze wordt simpelweg gebruikt om oogschaduw aan te brengen op het bewegend ooglid. Een goede basic,waar ik nog geen écht goede versie van in m’n bezit had. Score!

28874720_Unknown

De tweede heb ik uit enthousiasme al gebruikt voor ik hem fotografeerde, sorry, haha. Deze 133 Small Cheek Brush van M.A.C Cosmetics wou ik graag om highlighter aan te brengen. Tot nu gebruikte ik daarvoor mijn gewone blushkwast die ik ook voor m’n blush gebruikte, maar ik vind het toch fijner om voor elk type product een aparte kwast te hebben, zodat kleuren ook niet in de pan beginnen te blenden. So far, is deze so very good.

28874992_Unknown

Als laatste – om in het M.A.C thema te blijven – kocht ik de Studio Waterweight SPF 30/PA++ Foundation. Deze foundation zou zo licht als water geformuleerd zijn en zou daardoor superlicht en natuurlijk op de huid overkomen. Van deze krijgen jullie volgende week een volledige review! Stay tuned (please).

28875264_Unknown

Op elk product kreeg ik 40% korting op de normale prijzen, waardoor ik € 37,80 korting kreeg op een waarde van € 94,50 en ik uiteindelijk maar € 56,70 afrekende voor drie full-size producten van M.A.C. Not bad, huh?

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

3 thoughts on “HAUL: Estée Lauder Company Store – part 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.