TRIED & TESTED: Sleek - Matte Me

Count on Sleek voor must have make-upproducten aan meer-dan-acceptabele prijzen. Het innovatieve make-upmerk (nu verkrijgbaar bij Di!) staat bekend om z’n fantastische oogschaduwpalettes, z’n uitgebreide kleurselectie wanneer het op foundation en concealer aankomt én om z’n steengoede lipproducten. Let’s put that to the test.

Ik ontving een Matte Me Ultra Smooth Liquid Lip Cream, een vloeibare lippenstift met een matte finish die erg langhoudend zou zijn.

De kleur is een soort warm en ietwat donker oudroze dat erg natuurlijk staat. Je ziet wel dat je iets op hebt, maar het is geen in-your-face kleur. Aanbrengen gaat makkelijk en precies met de standaard sponsapplicator, die het product egaal en zonder vlekjes over je lippen verdeelt.

Leuk aan Sleek: elk product heeft z’n eigen naam – wat bij andere merken vaak ontbreekt en wordt vervangen door een saai nummertje. Deze in ‘Birthday Suit’ zou bijvoorbeeld een mooi verjaardagscadeautje kunnen zijn 😉

De wear test: het product blijft bij mij urenlang goed op z’n plaats. Het overleeft meerdere maaltijden zonder raar te gaan zitten, het product vervaagt gewoon lichtjes en slijt niet op een rare manier van je lippen. Moest het nodig zijn, kan je deze ook gewoon heel makkelijk met wat micellair water weghalen.

De Matte Me’s van Sleek kan je onder andere bij Di kopen voor (dénk ik) zo’n 7 euro – een fijn prijsje voor een nog fijner product. Je kan deze én andere tinten ook online bestellen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

10 thoughts on “TRIED & TESTED: Sleek - Matte Me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.