TRIED & TESTED: Sleek – Matte Me

Count on Sleek voor must have make-upproducten aan meer-dan-acceptabele prijzen. Het innovatieve make-upmerk (nu verkrijgbaar bij Di!) staat bekend om z’n fantastische oogschaduwpalettes, z’n uitgebreide kleurselectie wanneer het op foundation en concealer aankomt én om z’n steengoede lipproducten. Let’s put that to the test.

IMG_3272

Ik ontving een Matte Me Ultra Smooth Liquid Lip Cream, een vloeibare lippenstift met een matte finish die erg langhoudend zou zijn.

IMG_3263

De kleur is een soort warm en ietwat donker oudroze dat erg natuurlijk staat. Je ziet wel dat je iets op hebt, maar het is geen in-your-face kleur. Aanbrengen gaat makkelijk en precies met de standaard sponsapplicator, die het product egaal en zonder vlekjes over je lippen verdeelt.

IMG_3274

Leuk aan Sleek: elk product heeft z’n eigen naam – wat bij andere merken vaak ontbreekt en wordt vervangen door een saai nummertje. Deze in ‘Birthday Suit’ zou bijvoorbeeld een mooi verjaardagscadeautje kunnen zijn 😉

IMG_3269.jpeg

De wear test: het product blijft bij mij urenlang goed op z’n plaats. Het overleeft meerdere maaltijden zonder raar te gaan zitten, het product vervaagt gewoon lichtjes en slijt niet op een rare manier van je lippen. Moest het nodig zijn, kan je deze ook gewoon heel makkelijk met wat micellair water weghalen.

De Matte Me’s van Sleek kan je onder andere bij Di kopen voor (dénk ik) zo’n 7 euro – een fijn prijsje voor een nog fijner product. Je kan deze én andere tinten ook online bestellen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

5 gedachten over “TRIED & TESTED: Sleek – Matte Me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s