SHOP TIP: NYX Roermond Outlet Center

NYX is – hallelujah – niets nieuw meer in België: waar je het merk anno 2007 & co enkel bij Boozyshop kon bestellen, zijn er ondertussen verschillende filialen in het land opgedoken – tot grote vreugde van menig beautyliefhebber. Maar een outletfiliaal? That’s new.

IMG_3810

Soit, voor mij toch. Tot vorige maand was ik nog nooit in het Outlet Center van Roermond geweest (Maasmechelen is m’n go-to favoriet geworden), maar onlangs was de dag daar. Veel winkels overlappen met het aanbod van Maasmechelen Village, dat wel, maar de NYX Outlet is uniek!

IMG_3798

Verwacht geen mega-aanbod – het is en blijft een outletwinkel – maar wel zorgvuldige selecties aan meer-dan-vriendelijke prijzen. Het aanbod blijft groot, maar veel basiskleuren ontbreken en lang niet alle tinten zijn beschikbaar. Maar wie zoekt, die vindt. Wenkbrauwproducten en oogschaduw, bijvoorbeeld.

IMG_3800

Of eyeliners! Hello, Jumbo Eye Pencil in ‘Milk’. Who remembers? As you can see, niet de meest gangbare kleuren, maar wel een leuke kans om nieuwe formules te leren kennen.

IMG_3802

Van nagellak was er wél een uitgebreid aanbod. Ik merk dat ik de laatste tijd (maanden?) echt wat te lui ben geworden voor nagellak. Ik kan niet goed lakken, het blijft niet lang en het weghalen is altijd zo’n gedoe. Bad beauty blogger, I know.

IMG_3803

Mijn favoriete kant: de lipproducten. Ik gebruik het niet vaak, maar vind het superleuk om een grote collectie te hebben (#hoarder), en die van NYX zijn eerder al volledig goedgekeurd. De Matte Lip Creams zijn een tried and tested favourite.

IMG_3804

Michelle, ma belle. De perfect doorgewinterde guide voor een eerste tripje naar Roermond 😉

IMG_3805

Blij om deze mono’s aan te treffen. Ik moet mezelf in de winkels altijd inhouden om geen paletten samen te stellen, maar ééntje kan zeker. (However, ééntje is geentje, dus daar bleef het ook niet bij.)

IMG_3809

De winkel is niet bijzonder groot, maar dat zijn ze nooit bij NYX. Wel: rustig, nette testproducten en vriendelijk personeel dat je (mits even wachten) graag verder helpt. Ik kocht een paar dingen – niet té veel, pinky promise. New York is on its way! – die laat ik je volgende week zien.

IMG_3817

Pluspuntje: Roermond zelf is ook best de moeite. Soms doe ik ook culturele dingen, hoor.

Until next time,

Martine

Lees ook:

4 thoughts on “SHOP TIP: NYX Roermond Outlet Center

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.