NEW IN: Sleek – ‘Storm’ palette

Eerlijk is eerlijk, de ‘new in’ doet me bij deze wat gniffelen. This week’s ‘new in’ is namelijk een kleine nostalgische blast from the past, verzameld in één prachtig oogschaduwpalette.

27009888_Unknown

Sleek en ik? Oude vrienden. Ik denk dat ik ongeveer zestien was toen ik mijn eerste bestelling bij Boozyshop (op dat moment – en nog steeds – een van dé beste webshops voor merken die niet al te makkelijk te verkrijgen zijn) plaatste. In the box: een Seche Vite-topcoat (who remembers?), een aantal NYX-lippenstiften die absoluut niet m’n kleur bleken te zijn, en het i-Divine ‘Storm’-palette van Sleek. And that’s where things get interesting…

27009920_Unknown

Enkele weken geleden was ik uitgenodigd voor een Sleek & OGx event in Antwerpen. Beide merken zijn ondertussen easy peasy te verkrijgen op Belgische bodem – waarvoor een welgemeende ‘hoera’! Terwijl ik op het event nog babbelde over mijn good old ‘Storm’-palette, trof ik achteraf de nieuwe versie aan in mijn goodiebag. Talking ‘bout something old & something new – tijd voor een vergelijking door de jaren heen.

27010128_Unknown

‘Storm’ bevat twaalf natuurlijke – maar absoluut geen saaie – tinten waarmee je een hoop verschillende ooglooks kan maken: van een supersubtiele look met enkel wat matte definitie in je crease, tot een donkere, diepe smokey eye met ’n betoverende shimmer. Sleek heeft het typische printje de afgelopen jaren uit z’n oogschaduw gehaald, maar verder zijn zijn alle tinten nog exact hetzelfde. Zelfs de trusty old sponsapplicator zit er nog gewoon in (al is dat niet zo’n aanrader). Ook de handige spiegel is gebleven.

27010016_Unknown

Het palette bevat drie matte en negen shimmerende tinten. Handig aan de nieuwe versie is dat het palette een kleine cheat sheet bevat waarop de namen van de kleurtjes staan – die bovendien allemaal stormgerelateerd zijn, wat ’t palette een extra leuke touch geeft.

27010304_Unknown.JPG

De heerlijke pigmentatie is gelukkig als vanouds gebleven. #makeupcrush op ‘Perfect Storm‘ trouwens: zo’n mooie rosé gouden tint.

27010384_Unknown

Full swatches – letterlijk elke kleur uit het palette is ongelofelijk gepigmenteerd. De matte tinten zijn – zoals gewoonlijk – net iets stroever in de omgang, maar blenden wel makkelijk weg. De shimmertinten zijn echt van die kleurtjes die je met plezier op je arm smeert, omdat ze zo mooi zijn om naar te kijken. Al komen ze op je ogen natuurlijk pas écht tot z’n recht.

Sleek Make-up is vanaf nu in België te shoppen bij Di. De precieze prijs van het i-Divine palette in ‘Storm’ vind ik niet terug, maar bij Boozyshop kan je’m shoppen voor € 10,95 (hallo, budgettopper!). Storm is mijn nostalgische favoriet, maar er zitten ook een hoop andere pareltjes in het i-Divinegamma.

En OGx? Ondertussen makkelijk te verkrijgen bij Kruidvat. Ik heb de producten zelf nog niet getest – eerst principieel m’n huidige fles opmaken – maar I’ll definitely keep you posted.

Until next time,

Martine

Lees ook:

 

 

 

Advertenties

7 gedachten over “NEW IN: Sleek – ‘Storm’ palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.