TRIED & TESTED: GlamGlow - Glowsetter

Talking about a finishing touch – een setting spray is wat mij betreft een stap die niet valt over te slaan in je make-up routine. Net zoals een primer, houdt een setting spray je make-up (als ‘ie goed is) de héle dag op z’n plek. Ook de Glowsetter van GlamGlow maakt die belofte.

Waar ik eerder vooral skincare van GlamGlow probeerde (hier en hier onder andere een review te vinden), was deze keer een make-upproduct aan de beurt. De spray zit een knalroze verpakking (as you may know, staan de woorden ‘subtiel’ en ‘understated’ niet in GlamGlow’s woordenboek) die er superkleurrijk uitziet in je make-upcollectie – meteen een goede reminder om je #FOTD telkens af te sluiten met een quick spritz. (Nope, geen Aperolleke.)

Het product heeft die typische GlamGlow-geur: zoet, lichtelijk overwelmend en je moet er echt wel voor zijn. Snif before you buy, dus – ik vind’m zelf aangenaam, maar ik kan me voorstellen dat deze ’s ochtends wat te hevig kan zijn. De spray zelf is héél fijn, een stuk fijner dan de mists die ik hiervoor gebruikte (bv. de M.A.C Fix+ setting spray). Daardoor moet je hem redelijk dicht bij je gezicht houden, omdat het product er anders niet echt geraakt.

De spray belooft een healthy ‘superstar’ glow: een gezonde gloed zonder een vettig of té glanzend effect, dus. Ik heb zelf een vette huid en grijp liever naar een matterende setting spray, omdat ik anders snel door mijn make-up heen ga glanzen. Bij deze word ik net iets meer glanzend dan ik zou willen, maar het product geeft dan ook aan dat een glow het einddoel is. Mijn make-up blijft desondanks wél goed op z’n plek. Moest je een eerder droge huid hebben die wat meer zou mogen stralen, zou ik deze zeker aanraden.

De Glowsetter van GlamGlow koop je onder andere voor € 29,90 (voor 110 ml) bij Ici Paris XL. Niet goedkoop, maar het product is zuinig in gebruik, waardoor je er - denk ik - zeker een half jaar mee doet.

Until next time,

Martine

Lees ook:

 

4 thoughts on “TRIED & TESTED: GlamGlow - Glowsetter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.