TRIED & TESTED: Nina Ricci - Bella eau de toilette

Nieuw voor uw neus in AW18: ‘Bella‘, de nieuwe eau de toilette van Nina Ricci die je dit najaar weleens zou kunnen verrassen.

Bella‘ is, naast ‘Nina’ en ‘Luna’, de nieuwste telg in de Les Belles-familie van Nina Ricci. Deze groene variant is een mooie aanvulling op de roze en blauwe appelvormige flesjes die al bestonden, maar de geur voelt desondanks toch erg anders.

De appelvormige EDT opent met fruitige noten van rabarber. De geur bevat verder roos en citrus, wat hem steeds zoeter maakt. Helemaal niet een typische zoete geur, maar dat is zeker geen nadeel.

Een extra pluspunt? De mooie flacon. De groene fles (inclusief lieveheersbeestje) is misschien wel mijn favoriet van de drie. Het glas is erg stevig: deze laat je - fingers crossed natuurlijk - echt niet zomaar kapot vallen en kan daarom handig zijn voor on the go.

Ondanks dat het een eau de toilette is, blijft deze geur bij mij (na een spritz of vier) wel redelijk lang hangen. Omdat het niet de typische zoete geur is, zou ik wel aanraden om deze even te proberen voor je hem aanschaft of cadeau geeft.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

‘Bella’ Eau de Toilette van Nina Ricci is verkrijgbaar bij de parfumerie voor € 54,54 (30 ml), € 80,28 (50 ml) en € 89,89 (80 ml). Je kan deze ook online bestellen.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

3 thoughts on “TRIED & TESTED: Nina Ricci - Bella eau de toilette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.