TRIED & TESTED: Kneipp - Lipcare

Met de winter in ‘t vooruitzicht (sorry, too soon?) halen we de hydraterende lippenbalsems maar beter weer boven. De 100% natuurlijke exemplaren van Kneipp zijn al een goed begin.

Nieuw bij Kneipp: 100% natuurlijke lipcare in handige twisttubes om op een hygiënische manier te ‘enjoyen’. Geen gepeuter in onhandige potjes, dus. Hoera!

Kneipp brengt drie varianten uit, met die verschillende parfums en formules. De versie met amandel en candelilla biedt ‘sensitive care‘, die met cupaçu-noot en vanille belooft ‘extra care‘ en die met vlierbessen en sheaboter zou je lippen intens verzorgen.

Het leuke aan deze balsems? Ze zijn all natural: 100% natuurlijke ingrediënten zorgen voor langdurige en effectieve verzorging.

Pluspuntjes voor deze verpakkingen, want de tubes hebben echt een tof effect. Wel vreemd? Op basis van de buitenkanten zou je verwachten dat deze een tintje hebben, maar dat is niet zo. De balsems zijn compleet kleurloos, maar niet geurloos.

De verschillende verpakkingen zijn dan wel weer handig om jouw favoriet te herkennen. En dat kan wel handig zijn, want de parfums zijn echt van ‘t ‘try before you buy‘-principe. Ze ruiken erg natuurlijk, maar ook vrij stevig. Ik had deze persoonlijk liever iets minder geparfumeerd gezien, maar that’s just me.

Wat de werking betreft, vind ik deze wel top. Ik vind het een leuk idee om te weten dat ik geen chemische rommel op mijn lippen smeer. Tijdens de barre wintermaanden heb ik deze uiteraard nog niet kunnen testen, maar het gure oktoberweer kunnen ze zéker aan.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De nieuwe lippenbalsems van Kneipp koop je voor € 5,99 per stuk.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

3 thoughts on “TRIED & TESTED: Kneipp - Lipcare

  1. Vet leuke blog had hun ook al benaderd voor een samenwerking alléén dan voor de nieuwe geurstokjes body producten…Ik zag dat ze veel samenwerkingen aangaan dat is mooi..had voor gein op zoeken kneipp ingevuld en je komt toch veel blogs tegen vooral over deze nieuwe lipoen balsem heel grappig zo geliefd blijkbaar…Leuke blog hoor.neem je ook een kijkje bij mijn blogs en leuk als je me terug volgt. Fijn weekend 😉😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.