TRIED & TESTED: Kneipp – Lipcare

Met de winter in ‘t vooruitzicht (sorry, too soon?) halen we de hydraterende lippenbalsems maar beter weer boven. De 100% natuurlijke exemplaren van Kneipp zijn al een goed begin.

Nieuw bij Kneipp: 100% natuurlijke lipcare in handige twisttubes om op een hygiënische manier te ‘enjoyen’. Geen gepeuter in onhandige potjes, dus. Hoera!

Kneipp brengt drie varianten uit, met die verschillende parfums en formules. De versie met amandel en candelilla biedt ‘sensitive care‘, die met cupaçu-nootenvanille belooft ‘extra care‘ en die met vlierbessen en sheaboter zou je lippen intens verzorgen.

Het leuke aan deze balsems? Ze zijn all natural: 100% natuurlijke ingrediënten zorgen voor langdurige en effectieve verzorging.

Pluspuntjes voor deze verpakkingen, want de tubes hebben echt een tof effect. Wel vreemd? Op basis van de buitenkanten zou je verwachten dat deze een tintje hebben, maar dat is niet zo. De balsems zijn compleet kleurloos, maar niet geurloos.

De verschillende verpakkingen zijn dan wel weer handig om jouw favoriet te herkennen. En dat kan wel handig zijn, want de parfums zijn echt van ‘t ‘try before you buy‘-principe. Ze ruiken erg natuurlijk, maar ook vrij stevig. Ik had deze persoonlijk liever iets minder geparfumeerd gezien, maar that’s just me.

Wat de werking betreft, vind ik deze wel top. Ik vind het een leuk idee om te weten dat ik geen chemische rommel op mijn lippen smeer. Tijdens de barre wintermaanden heb ik deze uiteraard nog niet kunnen testen, maar het gure oktoberweer kunnen ze zéker aan.

De nieuwe lippenbalsems van Kneipp koop je voor € 5,99 per stuk.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en likede bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Leave a Comment

Scroll to Top