FOTD: On Duty

#FOTD, dat is een Face of the Day én een sneak peek in m’n everyday make-up collectie. Hence, de producten die ik zo goed vind dat ik ze met liefde elke dag op mijn gezicht smeer. Look du jour? Eentje met staying power.

Sinds kort weer volledig on the job én voor de verandering spendeerde ik mijn werkdag niet achter een bureau, maar op een televisieset (die van ‘Een frisse start met vtwonen‘ a.k.a. het leukste verhuisprogramma dat dit jaar op Vitaya te aanschouwen valt). Yours truly is het niet gewoon om een hele dag in beweging te zijn, en mijn make-up is dat ook niet. Tijd voor een kleine tweak in de make-uproutine, dus.

IMG_8590

Op mijn huid nog steeds mijn good old Fit Me concealer van Maybelline, maar deze keer op een stevige basis van The Body Shop. Afpoederen deed ik met het Next to Nothing powder van M.A.C Cosmetics (een lichtere, meer onzichtbare versie van hun gewoonlijke poederproducten – maar nog steeds mét staying power), gefixeerd met een lichte spritz van Fix+.

IMG_8570

Wanneer ik weet dat ik veel ga bewegen, ga ik niet aan de slag met een wenkbrauwpotlood. De kans dat ik tegen de middag een halve wenkbrauw heb weggeveegd, is redelijk groot. To the rescue? De Eyebrow Filler van Catrice, mijn eeuwige favoriet voor dagen waarop het snel moet gaan én het moet blijven zitten.

IMG_8577

Op de wimpers: Roller Lash van Benefit – een miniformaatje dat me maximaal verrast heeft dankzij zo’n volumineus effect. Sad dat ‘ie bijna op is, maar ik heb nog een voorraad andere mascara’s klaarliggen. Hij zal wél gemist worden. Afwerken deed ik met ‘Well Dressed‘, een lichtroze blush met een nog lichtere shimmer die even tijdloos is als ‘ie flatterend is.

producten

Gebruikte producten

  • The Body Shop Wonderblur primer
  • Maybelline Fit Me concealer in ’10’
  • M.A.C Cosmetics Next To Nothing Powder in ‘Medium Plus’
  • M.A.C Cosmetics Powder blush in ‘Well Dressed’
  • Catrice Eyebrow Filler
  • Benefit Roller Lash mascara

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekochte en gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

7 thoughts on “FOTD: On Duty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.